KANTELRAAM HOR: GRATIS BEZORGING

Vele Nederlandse huishoudens hebben één of meerdere kiep kantelramen, ofwel klapramen in huis. Zo’n speciale raam verdient ook een speciale hor. De kantelraam horren zijn inklemhorren voor de kiep kantelraam. Heeft u dus één of meerdere kiepkantelramen in huis. Dan kunt u snel en eenvoudig kantelraamhorren samenstellen met behulp van onze handige configurator.

HOR VOOR KANTELRAAM: HANDIG IN GEBRUIK!

Een hor voor kantelraam is een inklemhor die in vrijwel elk kantelraam past dat naar binnen opendraait of kiept. De flens van de inklemhor zorgt er namelijk voor dat de kantelraamhor zich klemt tussen het raam en het kozijn. De hor voor kantelraam wordt voorzien van kunststof klemveertjes om de hor naadloos aan te laten sluiten in het kozijn. Schroeven of boren in het houtwerk is hierdoor overbodig geworden. De hor voor kantelraam valt onder de horramen categorie.

MONTAGE KLAPRAAM HOR

In principe is een hor klapraam hetzelfde als een hor kiep kantelraam. Het enige verschil is dat een klapraam niet kan draaien en dat er daardoor andere montagehandelingen gelden bij een hor voor een klapraam. Een klapraam dat naar binnen opent kan alleen voorzien worden van een klapraam hor dat gemonteerd wordt in het kozijn. Een klapraam dat naar buiten opent, kan zowel voordien worden van een klapraam hor op de dag als een klapraam hor in de dag. 
Met een hor voor klapraam bent u in één keer af van de aanvliegroute van vele insecten en zorgt u bovendien voor een heerlijke verkoelende bries in uw woning. 

Type hor Raamrolhor BASIS Raamrolhor TZIPPA Raamrolhor Deluxe
  Prijs vanaf  ✓ vanaf € 92,-  ✓ vanaf € 152,-  ✓ vanaf € 152,-
  Bediening  ✓ Goed  ✓ Best getest & degelijk  ✓ Goed
  Kwaliteit  ✓ Basic  ✓ Sterk  ✓ Sterk
  Kleuren omlijsting  ✓ 3 RAL standaardkleuren  ✓ 8 RAL standaardkleuren  ✓ 5 RAL standaardkleuren
  Gaasopsluiting  ✓ Nee  ✓ Ja  ✓ Ja
  Levertijd  ✓ 5 werkdagen  ✓ 5 werkdagen!  ✓ 10 to 15 werkdagen

HOR KANTELRAAM SAMENSTELLEN

Met de configurator kunt u binnen een paar eenvoudige stappen uw eigen hor kantelraam samenstellen:

 1. Kies bij de toepassing voor de draaikiepraam. Maak vervolgens een keuze uit een van de drie mogelijkheden:
  - Inzethor
  - Inzethor Plissé
  - Rolhor buiten
 2. Kies vervolgens het type kantelraam hor. Per mogelijkheid heeft u verschillende type horren waar u uit kunt kiezen
 3. Vervolgens kunt u de hor voor kantelraam op maat gaan samenstellen. Afhankelijk van het type hor moet u verschillende gegevens invullen(niet alles is bij elke hor voor kiep kantelraam van toepassing): - Montage in of op het kozijn
  - Type kozijn
  - Type gaas
  - De afmetingen van de hor, lengte x breedte
  - Profielkleur

Als u de bovenstaande gegevens hebt ingevuld dan heeft u succesvol uw hor voor uw kantelraam of uw hor voor uw kiep kantelraam samengesteld.

VERSCHILLENDE KLEUREN PROFIELEN

Is uw kantelraam in een speciale RAL kleur uitgevoerd? U kunt uw hor kantelraam bestellen in verschillende standaard RAL kleuren, maar u kunt uw hor voor kantelraam ook in iedere gewenste kleur laten maken. De profielen van de hor voor kiep kantelraam zijn altijd van aluminium waarna deze een laagje poedercoat krijgt. Hierdoor is de hor voor kiep kantelraam verzekerd van een mooie en harde laklaag die jaren meegaat.

Bekijk ook eens onze hordeur Plisse!

EENVOUDIG ONDERHOUDEN

Het gaas van de hor kantelraam is rotvrij en kleurvast en kan hierdoor in uw kantelraam blijven zitten. Onze hor voor kantelraam kan elk weertype doorstaan. De kantelraamhor is eenvoudig in en uit het kozijn van het kantelraam te nemen. U trekt de hor gemakkelijk uit het kozijn waarna u de hor voor kantelraam in de winter kunt opbergen. Voor kunststof kantelramen kozijnen zijn er speciale inklemhorren met een metalen veer die de hor kantelraam op zijn plaats houdt. Daarnaast hebben we ook inzethorren. U kunt uw kantelraam hor op maat laten maken in verschillende kleuren, waaronder:

 • RAL 9010 wit
 • RAL 9016 Verkeerswit
 • RAL 9001 Crème wit
 • RAL 7016 Antraciet
 • RAL 8014 Bruin
 • RAL 6064 Grachtengroen
 • RAL 8022 Zwartbruin
 • RAL 6009 Donkergroen
 • RAL 5011 Staalblauw
 • RAL 3005 Wijnrood

Bekijk ook eens de hor voor dakraam.