Inklemhor op maat: Gratis bezorging!

Een inklemhor is ideaal wanneer je in het bezit bent van een raam met een draai-kiep mechanisme, dan kun je heel mooi een inklem hor in het kozijn plaatsen. Bij Horrengigant maak je nu een hor op maat met de eenvoudige horrenconfigurator. Hiermee stel je dé ideale inklemhor samen: een hor op maat als het ware.

De configurator begeleidt je door het bestelproces van de nieuwe inklemhor. In verschillende stappen geef je aan wat voor soort inklemhor je nodig hebt. Een inklemhor op maat is zo gemaakt!

Inzethor klemmen

Daarbij kun je ook de keuze maken voor inzethor klemmen. Heb je nieuwe horren klemmen nodig? Aarzel dan niet over een klem inzethor en kijk op Horrengigant voor een nieuw stel inzethor klemmen. Met nieuwe inzethor klemmen zal de inklemhor stevig in of op de dag te monteren zijn.

Draai-kiepraam

Een inklemhor past in vrijwel ieder raam wat naar binnen opendraait of kiept. De dunne flens van de inklemhor zorgt ervoor dat de inklemhor zich klemt tussen het raam en het kozijn. De inklemhor wordt voorzien van kunststof klemveertjes om de hor naadloos te laten sluiten in het kozijn. Schroeven of boren in het houtwerk is hierdoor overbodig geworden. Een op maat gemaakte hor voor een draai-kiepraam maak je zelf met de configurator.

Gemakkelijk uitneembaar

De inklemhor is eenvoudig in en uit het kozijn te nemen. Je trekt de inklemhor gemakkelijk uit het kozijn waarna je de inklemhor in de winter kunt opbergen. Voor kunststof kozijnen zijn er speciale inklemhorren met een metalen veer die de inklemhor op zijn plaats houdt. De inklemhorren kunnen ook geplaatst worden als hor in een camper.

Verschillende kleuren profielen

Een inklemhor is verkrijgbaar in verschillende standaard RAL kleuren, maar je kunt de nieuwe inklemhor in iedere gewenste kleur laten uitvoeren. De profielen van de inklemhor is altijd van aluminium waarna deze worden voorzien van een poedercoat. Hierdoor is de inklemhor verzekerd van een mooie en harde laklaag die jaren meegaat.

Voordelen van Horrengigant

Het gaas van de inklemhor is rotvrij en kleurvast. Onze inklemhorren kunnen elk weertype doorstaan. De inklemhor is daarom praktisch onderhoudsvrij. Ga je bij ons je horren kopen? Dan profiteer je van meerdere voordelen:

Bekijk ook eens: