Plissé raamhor

 Een plissé raamhor is een hor die u zelf eenvoudig kunt plaatsen. Deze horren passen in vrijwel alle raamkozijnen, waaronder kiep-kantelramen. De horren zijn 100% maatwerk en kunt u online zeer voordelig kopen. Onze plissé raamhorren op maat zijn hoge kwaliteit!

Type hor Inzethor raam Plissé Voorzethor raam Plissé
  Prijs vanaf  ✓ vanaf € 244,92  ✓ vanaf € 201,24
  Bediening  ✓ Goed  ✓ Best getest & degelijk
  Kwaliteit  ✓ Sterk  ✓ Sterk
  Kleuren omlijsting  ✓ 10 RAL standaardkleuren  ✓ 4 RAL standaardkleuren
  Levertijd  ✓ Binnen een week  ✓ 4 weken!

U bestelt heel eenvoudig een maatwerk plisse raamhor via onze handige configurator. Voor meer product informatie over onze plisse horren bekijkt u onderstaand filmpje.

 Veel gestelde vragen

In welke kleuren kan ik mijn plissé raamhorren bestellen?

U kunt uw plissé raamhorren in verschillende RAL kleuren verkrijgen. Wij bieden 10 verschillende standaard RAL kleuren aan. Daarnaast kunt u ook een RAL kleur van uw voorkeur invoeren. 

Hoe onderhoud ik mijn horren?

Het grote voordeel van plissé raamhorren is dat ze praktisch onderhoudsvrij zijn. De horren zijn bestand tegen elk weertype zoals wind, hagel en regen. De plissé raamhor blijft in prima conditie. Voor de rest wordt het wel aangeraden om regelmatig een doekje over het profiel te halen.

Hoe berg ik mijn horren op?

U kunt de plissé horraam eenvoudig zelf verwijderen. De hor is simpel uit het raam te halen en op te bergen. Terugplaatsen is hierdoor net zo eenvoudig. Berg de hor op in de kast of in de schuur.

Insecten buiten de deur houden

Heeft u veel last van insecten tijdens de zomer? Met bijvoorbeeld vliegendeuren houd je de insecten buitenshuis. Dit brengt een hoop comfort, vooral bij het in en uit lopen van de woonkamer richting de tuin. Een plissé raamhor is daarvoor ideaal. Insecten zijn lastig om uit het huis te houden, een hor kan niet alles in zijn eentje aan. Daarom willen wij jouw graag helpen met het buiten de deur houden van insecten. We beginnen bij wat niet werkt, dit zijn de grootste fabels:

 1. Citronella
 2. Geur- en geluidsapparaten
 3. Water bij een raamopening
 4. Alcohol in je lichaam
 5. Extra douchen voor het slapen gaan
 6. Tocht- en luchtverplaatsing
 7. Licht tijdens het slapen

Alle bovenstaande fabels werken niet tegen muggen. En zo zijn er waarschijnlijk wel meerder fabels die niet werken. Tips die wel werken tegen muggen? Deze werken het beste:

 1. Klamboe
 2. Muggenlamp
 3. DEET (muggenbestrijdingsmiddelen)
 4. Elektrische vliegenmepper
 5. Draag kleding tegen muggen

Maar het allerbeste tegen insecten is toch de plissé raamhor.

> Bekijk ook eens de inzethor en plissé hordeur: Ideaal om insecten buiten uw huis te houden!