Klantenservice

Wij staan je graag te woord en onze medewerkers kunnen jou door hun jarenlange ervaring uitgebreid informeren over alles van deur- en raamhorren. Het is ook mogelijk dat jouw antwoord te vinden is in onze kennisbank of bij de de veel gestelde vragen

 

Geen inmeet- of montageservice

Wij bieden geen inmeet- en montageservice aan. Daarom hebben wij diverse handige video's klaarstaan die je precies uitleggen hoe je zelf kunt inmeten en hoe je de horren kunt monteren. Klik hier voor de uitleg.

 

Telefonische bereikbaarheid klantenservice

Onze klantenservice is op van maandag t/m zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur  zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Bestelinformatie

Hoe plaats ik een bestelling?
Levertijd
Betaling
Bezorging
Omruilservice

Vragen / Offertes

Onze medewerkers reageren doen hun uiterste best om jouw gestelde vragen spoedig te beantwoorden via de e-mail. Lukt het niet om de hor via de website samen te stellen? Neem dat telefonisch contact op met onze klantenservice.

Prijzen

Al onze prijzen worden inclusief 21% btw weergegeven.

Garantie en herroepingsrecht

Klikt u hier voor informatie over onze garantie en het herroepingsrecht. 

Klachten

Wij doen ons uiterste best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch is het mogelijk dat er wel eens wat misgaat. Ook in dat geval zullen wij alles zo goed mogelijk oplossen. Klikt hier om te lezen hoe je een klacht kan indienen.

Showrooms

HOOFDDORP

J.C. Beetslaan 41
2131AH HOOFDDORP


Grotere kaart weergeven

BREDA

Laagsteen 2
4815PH BREDA


Grotere kaart weergeven