Klantenservice

Wij staan je graag te woord en onze medewerkers kunnen jou door hun jarenlange ervaring uitgebreid informeren over alles van deur- en raamhorren. Het is ook mogelijk dat jouw antwoord te vinden is in onze kennisbank of bij de de veel gestelde vragen

Geen inmeet- of montageservice

Wij bieden geen inmeet- en montageservice aan. Daarom hebben wij diverse duidelijk te volgen video's klaar staan die je precies uitleggen hoe je zelf kunt inmeten en hoe je de horren kunt monteren. Klik hier voor de instructievideo's.

Telefonische bereikbaarheid klantenservice

Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 09:00 - 12:00 en van 14:00 - 17:00 uur.  Mailen kan altijd.

Bestelinformatie

Hoe plaats ik een bestelling?
Levertijd
Betaling
Bezorging
Omruilservice
Retourneren

Vragen / Offertes

Onze medewerkers doen hun uiterste best om jouw gestelde vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden via de e-mail. Lukt het niet om de hor via de website samen te stellen? Neem dat telefonisch contact op met onze klantenservice. Zij helpen jou met het doorlopen van de stappen in de configurator.

Prijzen

Al onze prijzen worden inclusief 21% btw weergegeven.

Garantie en herroepingsrecht

Klik hier voor informatie over onze garantie en het herroepingsrecht. 

Klachten

Wij doen ons uiterste best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch is het mogelijk dat er wel eens wat misgaat. Ook in dat geval zullen wij alles zo goed mogelijk oplossen. Klik hier om te lezen hoe je een klacht kan indienen.

Reviews

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet je zeker dat de reviews die je hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van klantenvertellen.

Showrooms

HOOFDDORP

J.C. Beetslaan 41
2131AH HOOFDDORP

 

BREDA

Laagsteen 2
4815PH BREDA


PURMEREND

Nijverheidsweg 10
1442 LD Purmerend