Hor voor tuimelraam: zelf samenstellen in de configurator

Op warme zomerdagen is het heerlijk om een koele bries door de zolder te voelen stromen. Op zolder kan het soms erg warm zijn. Even het zolderraam open is wel meer dan gewenst. Helaas komen er veel te vaak vliegjes en muggen mee met dat fijne zuchtje wind. Een hor voor een tuimelraam is een perfecte uitkomst. Weg met dat ongedierte. Welkom, frisse lucht.

Een hor voor tuimelraam is zeker geen overbodige luxe. De warmte vanuit het huis zelf stijgt op naar boven en ook de zon schijnt uitbundig op uw dak. Een rolhor is een prima oplossing voor een tuimelraam hor. Let wel op, een voorzet hor of rolhor kan alleen geplaatst worden wanneer de binnenkant van het tuimelraam aan de eisen voldoet. Dit houdt in dat de binnenzijde een redelijke betimmering dient te hebben, zodat de hor tuimelraam stevig te plaatsen is.

Verstandig is om deze op het kozijn te plaatsen, zo kunt u het tuimelraam openen zonder hinder te hebben van de hor.

Perfect op maat te maken

U wilt een hor voor tuimelraam kopen, maar dan het liefst op maat. Dat kan! In ons configuratiemenu kunt u de hor tuimelraam helemaal op maat en kleur laten maken. Zo wordt de tuimelraam hor echt uw hor, zelf samengesteld en al.

Hoe werkt dat precies, een hor voor tuimelraam samenstellen? Het klinkt misschien ingewikkelder dan het in werkelijkheid is. Wij leggen graag stapsgewijs voor u uit hoe een tuimelraam hor maken werkt.

  1. Kies de juiste toepassing: kies hier voor de toepassing dakraam binnen. Vervolgens kunt u kiezen uit de mogelijkheden rolhor binnen en voorzethor binnen. Deze passen het beste wanneer u een hor voor tuimelraam zoekt.
  2. Bepaal het type hor: afhankelijk van of u een rolhor of een voorzethor kiest, kunt u verschillende type horren uitkiezen. Elk typen heeft zijn speciale eigenschappen, dus bepaal zelf wat u het mooiste vindt.
  3. Maat en kleur: Geef heel nauwkeurig de maat en kleur door voor de hor tuimelraam.

Nadat alle stappen doorlopen zijn kunt u de hor voor een tuimelraam bestellen. Heeft u meer informatie of advies nodig over de horren? Onze adviseurs staan voor u klaar in onze showrooms of aan de telefoon. Bij HorrenGigant kun je overigens allerlei type horren bestellen. Denk aan een rol hordeur, raamhor en inzethor.

Gratis thuis bezorgd

Staat u te poppelen om de hor voor tuimelraam te bestellen? In onze configurator is dit snel gedaan. Profiteer ook van onze andere voordelen:

  • Verzending is geheel kosteloos
  • Eenvoudige configurator
  • Scherpe prijzen
  • Persoonlijk advies