Privacybeleid

Horrengigant is ingeschreven bij het College Bescherming Persoonsgegevens onder nummer. Meer informatie over het College Bescherming Persoonsgegevens vindt u op CBPweb.nl

Wanneer u een offerte aanvraagt of een bestelling plaatst, dan vragen wij u om wat persoonlijke gegevens. Nadat u deze bij ons heeft achtergelaten beschermen wij uw privacy op de volgende wijzen:
 • Het invoeren van privégegevens gebeurt altijd versleuteld op een met een SSL certificaat beveiligde pagina; 
 • Persoonlijke gegevens wordt nooit verkocht of doorgegevens aan derden;
 • Uw e-mailadres wordt slechts gebruikt om uw bestel- of offertegegevens door te sturen en de inmeetafspraak of bezorgafspraak te bevestigen;
 • Uw gegevens worden veilig opgeslagen in een niet-publiek toegankelijke database;
 • De transactiegegevens met uw bank worden ook versleuteld verstuurd. Het is voor buitenstaanders niet mogelijk uw gegevens te ontfutselen;

Wat voor gegevens moet ik achter laten bij een bestelling?

Voor een bestelling zullen wij de volgende gegevens van u vragen:
 • Uw aanhef, naam en adres. Deze gegevens gebruiken wij om de offerte juist te adresseren en om bij een bestelling de bezorging correct te laten verlopen;
 • Uw e-mailadres en het telefoonnummer waarop u het best te bereiken bent. De transporteur kan hiermee persoonlijk met u een afspraak maken om uw bestelling af te leveren;

Privacybeleid Horrengigant.nl

Dit is de website van Horrengigant. Hierbij volgen onze (adres)gegevens.

Ons bedrijfsadres is Kwadijkerkoogweg 16a
1442LA Purmerend
Ons postadres is Kwadijkerkoogweg 16a
1442LA Purmerend
Ons Inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is 53170466 (Horrengigant is onderdeel van Deurengigant BV)
Ons B.T.W.-nummer is NL.850777963.B01

Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver automatisch noch uw domeinnaam, noch uw e-mailadres.

Bij een bezoek aan onze website bewaren wij
 • uw e-mailadres als u boodschappen/vragen plaatst op deze website
 • uw e-mailadres als u dit aan ons communiceert
 • alle informatie met betrekking tot de pagina’s die u op onze site geraadpleegd hebt
 • alle informatie die u vrijwillig verstrekt hebt (bijvoorbeeld onderzoeksinformatie en/of site-registratie)
Deze informatie wordt gebruikt
 • voor intern gebruik en wordt daarna verwijderd
 • om de inhoud van onze website te verbeteren
De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

Op deze site gebruiken we enkele cookies (een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een Internetserver en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte Internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek).

We hebben geen partnerschappen of speciale relaties met derden op internet.

Als wij uw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector.

Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site.

Hoe neemt u contact met ons op in verband met ons privacybeleid ?

Als u wenst te reageren op ons privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen.
 • Per email: info@horrengigant.nl
 • Per telefoon: 085 - 210 230 2
 • Per brief: Kwadijkerkoogweg 16a, 1442LA Purmerend
Over communicatie per e-mail
Als u in de toekomst geen e-mails wenst te ontvangen van ons bedrijf, kunt u contact met ons opnemen op het hierboven vermelde adres.

Over communicatie per brief
Als u ons via het web uw postadres meedeelt, zal u alleen de informatie ontvangen die u aangevraagd hebt, op het adres dat u ons meegedeeld hebt.

Over communicatie per telefoon
Als u ons uw telefoonnummer meedeelt via het web, zal ons bedrijf u alleen telefonisch contact met u opnemen als dit nodig is om u te informeren over de bestellingen die u on-line geplaatst hebt.

Indien u geen geadresseerd reclamedrukwerk en/of geen commerciële telefoontjes (meer) wenst te ontvangen, kunt u dat kenbaar maken via de website van de Stichting Infofilter: www.infofilter.nl.

Ons bedrijf kan de consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons « privacy-beleid ». In dat geval, zullen wij contact met u opnemen alvorens uw gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden, om u op de hoogte te stellen van de wijzigingen aan ons reglement voor de bescherming van persoonlijke gegevens en om u de kans te bieden uw deelname te weigeren.

Op verzoek verlenen wij aan de bezoekers van onze site toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Als u toegang wenst tot deze informatie, gelieve u contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres.

Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als u uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, gelieve u contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres.

Als u vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, neem dan contact op met ons bedrijf zelf, op het hierboven vermelde adres.