Bezorging

Horrengigant bezorgt kosteloos in Nederland én België.
Het vervoer van uw bestelling is bij ons in goede handen. Onze transporteur is gespecialiseerd in speciaaltransport. Een hor is een moeilijk te vervoeren product, dit dient met veel zorg te gebeuren. Vakbekwame chauffeurs zorgen ervoor dat uw bestelling op een correcte wijze bij u thuis of op de zaak wordt afgeleverd. Met middelgrote vrachtwagens bezorgen zij onze maatwerk bestellingen door heel het land. 
De bezorging wordt verzorgd door verschillende vervoerders afhankelijk van het bestelde product, NE Distriservice en We transport.

Kosten

De kosten voor het speciale transport nemen wij voor onze rekening. Het is dus gratis!

Begane grond

Uw bestelling leveren wij af aan huis, op de begane grond. Woont u in een flat of een appartement, dan leveren wij uw bestelling beneden in de hal af.

Bezorgtijden

De bezorging gebeurt van maandag t/m vrijdag, op zaterdag en zondag wordt er niet bezorgd. Daags voor levering ontvangt u een mail met daarin het tijdstip van bezorging. Indien u niet thuis bent wordt het pakket aangeboden bij de buren.
Zijn deze niet thuis of doen ze geen aanname dan krijgt u een antwoordkaartje in de bus. U kunt dan zelf een afspraak maken met de vervoerder.