Thuiswinkel waarborg

Gecertificeerd

Horrengigant heeft zich laten certificeren door Thuiswinkel.org. Op deze manier bieden wij jou zekerheid tijdens het online bestellen van maatwerk. Klik hier voor ons certificaat.

Om gecertificeerd te worden en te blijven voldoet onze organisatie aan de strenge eisen van deze organisatie. Horrengigant.nl houdt zich strikt aan de gedragsregels, de Algemene Voorwaarden en het Privacyregelement.

Gedragsregels

Leden van Thuiswinkel.org mogen het Thuiswinkel Waarborg voeren. Met het Thuiswinkel Waarborg laten leden de consument zien dat zij een betrouwbare en veilige manier van online winkelen bieden. Thuiswinkel Waarborg wordt als enige keurmerk ondersteund door de Consumentenbond

Leden van Thuiswinkel.org onderschrijven de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg. In deze gedragsregels wordt verwezen naar relevante Europese en Nederlandse wet- en regelgeving en richtlijnen. Ook verwijzen de gedragsregels naar afspraken met marktpartijen zoals bijvoorbeeld de Consumentenbond. De gedragsregels verwijzen ten slotte naar bindende algemene voorwaarden en adequate geschillenbeslechting.

Thuiswinkel.org

Je kunt meer informatie vinden over de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie op hun eigen website, Thuiswinkel.org