Hoe plaats ik een bestelling?

Om te beginnen wil je veilig winkelen. Wij bieden je een veilige omgeving. Horrengigant.nl is gecertificeerd door Thuiswinkel.org Lees hier over de voordelen. Je begint met het maken van een keuze. Wens je een hor voor een raam of voor een deur? Selecteer vervolgens een hor geschikt voor jouw situatie. Doorloop de stappen in onze configurator en stel jouw hor geheel naar wens samen.

Maten

Wij vragen je altijd de maten tussen het kozijn (ook wel 'in de dag' genoemd). Als je opgeeft dat de hor op het kozijn geplaatst dient te worden, tellen wij automatisch de extra benodigde maten bij de door jou ingegeven maten op (het resultaat wordt ook wel de blijvende maat genoemd, de maat waarop jouw hor geproduceerd gaat worden). 

Jouw gegevens

Om een maatwerk bestelling te plaatsen doorloop je de bestelmodule van het product naar keuze. Wil je bestellen, dan worden jouw persoonlijke gegevens gevraagd. Deze hebben we nodig om je bestelling te bevestigen en om deze te bezorgen. Je kunt ervoor kiezen een ander afleveradres op te geven. Wij gebruiken jouw gegevens alleen voor je bestelling.

SSL - Veilig jouw gegevens invullen

Wanneer je een hor wilt bestellen of als offerte in jouw mailbox wilt ontvangen, dan vragen wij om je gegevens. De pagina's waarop je bij ons jouw gegevens invult zijn middels een SSL certificaat beschermd. Ook wanneer je middels iDEAL de aanbetaling verricht, dan gebeurt dit via een beveiligde verbinding.