Muggenraam op maat: Bezorging = gratis!

U zoekt een muggenraam? Muggenramen zijn er in diverse uitvoeringen. De muggenramen zijn zowel in het kozijn (in de dag) als op het kozijn (op de dag) te plaatsen. Een ideale oplossing voor draai/kiepramen en naar buiten draaiende ramen.Wilt u een muggenraam kopen? Bij ons is het mogelijk een muggennet raam naar wens te ontwerpen voor een raam op elke plek in uw woning. Zelfs een muggenraam dakvenster behoort tot de mogelijkheden. Maak hiervoor handig gebruik van de configurator van Horrengigant en stel zelf een muggennet raam samen. Het muggenraam kunt u zo ontwerpen dat deze helemaal past bij uw woning en wensen. Het is hierbij zelfs mogelijk om de omlijsting van het muggennet raam uit te laten voeren in uw favoriete RAL-kleur. U heeft de keuze uit tenminste 8 RAL-kleuren voor uw muggenraam op maat. Een muggenraam kopen wordt veel leuker als u het ontwerp zelf kunt bepalen!

Type hor Raamrolhor BASIS Raamrolhor TZIPPA Raamrolhor Deluxe
  Prijs vanaf  ✓ vanaf € 92,-  ✓ vanaf € 152,-  ✓ vanaf € 152,-
  Bediening  ✓ Goed  ✓ Best getest & degelijk  ✓ Goed
  Kwaliteit  ✓ Basic  ✓ Sterk  ✓ Sterk
  Kleuren omlijsting  ✓ 3 RAL standaardkleuren  ✓ 8 RAL standaardkleuren  ✓ 5 RAL standaardkleuren
  Gaasopsluiting  ✓ Nee  ✓ Ja  ✓ Ja
  Levertijd  ✓ 5 werkdagen  ✓ 5 werkdagen!  ✓ 10 to 15 werkdagen

Vele uitvoeringen

Muggenramen zijn er in vele uitvoeringen. Voor elk type raam bestaat er wel een muggenraam. Denk aan het muggenraam dakvenster. Mogelijk voor een muggenraam dakvenster is een muggenraam op rol. Zo’n muggennet raam noemen we een rolhor. Dit soort horren zijn uitermate geschikt voor dakramen, maar zijn ook prima geschikt voor de ramen in de rest van het huis. Dit speciale muggenraam is zowel geschikt voor binnen als voor buiten. Hor kopen? Klik dan snel verder!

Muggenramen op maat

Heeft u een kantelraam, dan kunt u met een inzet hor de muggen buiten houden. Een inzethor wordt tussen de kozijnstijlen geklemd waardoor het raam nog altijd te bedienen blijft. Naast muggen zijn vliegen de vervelendste insecten die het huis binnenvliegen. Het is daarom ook verstandig om deurhor te nemen. Bekijk eens de Plissé hordeur voor de beste horren!

Een muggenraam dat u op het kozijn voor een open raam plaatst, noemen we ook wel een voorzethor. Deze is geschikt om voor ramen te plaatsen die minder intensief gebruikt worden. Eenvoudig te plaatsen en uit te nemen op het kozijn. 

Bekijk ook de insectenhorren!