ROLHORDEUR KOPEN? ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

In ons assortiment vind je géén rolhordeuren, maar een alternatief op de rolhordeur. Waar roldeuren zich oprollen in een cassette, vouwen plissé hordeuren zich op. Deze horren ademen luxe. Ontdek onze ingenieuze harmonica hor in onze webshop en stel hem zo samen dat deze in je interieur past.

VOORDELEN VAN EEN ROLHORDEUR VS. PLISSÉ HORDEUR

Afgelopen jaren is het alternatief voor een rolhordeur op maat gevonden in de plissé hordeur. Niet lang nadat wij deze in ons assortiment opnamen, werd deze hor razendpopulair. Niet geheel onverwacht, want een plissé hordeur heeft heel wat voordelen tegenover een rolhordeur of scharnierende hordeur. Zo:

  • Is deze hor in elke gewenste stand te zetten. Dit maakt de hor toegankelijk voor kinderen, maar ook voor ouderen die te maken hebben met krachtverlies
  • Kun je de hor openen zonder dat deze terugveert in de cassette wanneer je deze loslaat
  • Is deze hor anders dan een rolhordeur met één vinger te bedienen
  • Is de hor in tegenstelling tot rolhordeuren flexibel. Wanneer het gaas per ongeluk uit de rails wordt geduwd, plaats je deze heel eenvoudig terug
  • Is de onderstrip laag waardoor je kinderwagen, rollators of rolstoelen gemakkelijk naar binnen en buiten vervoert

Pas je plissé hor aan

Overtuigd? Bekijk dan welke aanpassingen jij aan de plissé deur kan doen, zodat de hor volledig past in je interieur. Je hebt de keuze uit vier verschillende RAL-kleuren voor de profielen van de hor. Zo kun je kiezen voor wit, crème wit, antraciet en verkeerswit. Ook kun je het gaas uitvoeren in verschillende kleuren. Je hebt de keuze uit:

  • Zwart gaas: voor een kleine meerprijs van € 0. 70 kun je zwart gaas kiezen. Een voordeel is dat zwart het zonlicht meer absorbeert waardoor je er beter doorheen kunt kijken
  • Grijs gaas: een hor wordt standaard geleverd met grijs gaas

Hoe bestel ik het alternatief voor de rolhordeur?

Ben je op zoek naar een horoplossing voor je tuindeur? Wij leveren maatwerk horren voor elke type deur en raam. Bekijk onze configurator maar en klik je deursituatie aan. Een soepele hordeur plissé is wat we aandragen. Stel de het alternatief op rolhordeuren samen door de volgende stappen en volgen:

  1. Kies voor de plissé hordeur voor een draaideur, schuifpui of voor openslaande tuindeuren
  2. Stel de hordeur plissé samen door maten en kleuren op te geven. Tip: bekijk het inmeet instructie filmpje om het alternatief op de deurrolhor op te meten
  3. Accessoires. Maak hier een keuze voor het onderprofiel. Ook kun je ervoor kiezen om eindkappen mee te bestellen. Zo ontstaat er geen kier tussen het kozijn en de bovenbak

Na het invullen van deze stappen zie je direct de prijs voor het alternatief van jouw nieuwe rolhordeur. Een hor kopen was nog nooit zo eenvoudig, probeer het zelf!

Profiteer van onze acties

Het beste advies is om vrijblijvend de configurator te gebruiken. Wij helpen je graag verder! Het alternatief op de rolhordeuren van Horrengigant zijn eenvoudig te bevestigen, eenvoudig in gebruik en makkelijk schoon te maken. We sommen de voordelen Horrengigant graag op een rijtje:

✔ 100% vakmanschap: op maat gemaakte rolhorren voor ramen!
✔ Gratis bezorging
✔ Altijd hoge kortingen
✔ Uitgebreid assortiment aan horren, waaronder raam rolhorren en de inzet hor!

Hoe kan ik een rolhordeur op maat laten maken?

Het alternatief voor de rolhordeur op maat laten maken? Dat kan heel eenvoudig in onze configurator. Klik op de oranje button 'stel direct' samen. Stap voor stap word je door het programma geleid en kun je de optie plissé hordeur zelf samenstellen.

In welke kleuren is de plissé hordeur beschikbaar?

Ons alternatief op de rolhordeur - plissé hordeur - is beschikbaar in 5 prachtige RAL kleuren. Kies de kleur die het beste bij jouw interieur past.

Welke soorten gaas zijn er beschikbaar voor het alternatief rolhordeur?

Het gaas voor de plissé hordeur bestaat altijd uit de luxe harmonica hor. Dit type hor is razend populair. Kies vervolgens uit de kleuren grijs of zwart.