ROLHORDEUR KOPEN? ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Een rolhordeur werkt met een systeem dat de hor in een bak oprolt aan de zijkant van je deur of schuifpui. Rolhordeuren bieden een makkelijke oplossing. Het neemt weinig ruimte in en het staat ook nog eens strak.

In ons assortiment vind je géén rolhordeuren, maar plissé hordeuren. Deze hebben hetzelfde schuifsysteem als een rolhordeur, alleen zien ze er nog chiquer uit. Je schuift de plissé hordeur in één armzwaai open of dicht. De hor glijdt soepel over de rails en vouwt zich prachtig op. Ontdek nu dit alternatief op de standaard rolhordeuren!

ALTERNATIEF VOOR ROLHORDEUREN OP MAAT

Horrengigant levert je een prachtig alternatief voor de rolhordeur op maat. Het alternatief voor een rolhordeur - een plissé hordeur - is juist de afgelopen jaren razendpopulair geworden. Een rolhordeur rolt eenvoudig in de cassette op. Het alternatief op deze rolhordeur vouwt zich op als een harmonica. De plissé hordeur is in tegenstelling tot de rolhordeur heel flexibel. Wordt het gaas er per ongeluk uitgeduwd? Het plissé gaas is eenvoudig terug te plaatsen. Net als bij de rolhordeur blijft de deuropening afgesloten voor hinderlijke insecten.

De rolhordeur op maat is vaak in verschillende standaard RAL kleuren te bestellen. Hoe zit dat met het alternatief voor de rolhordeur? De plissé hor is in maar liefst 5 RAL kleuren te bestellen. Desgewenst is de andere optie voor een rolhordeur uitvoerbaar met grijs of zwart gaas.

VOORDELEN VAN EEN ROLHORDEUR VS. PLISSÉ HORDEUR

Geen insecten die om de oren vliegen terwijl je relax TV zit te kijken, dat klinkt als een goed plan. Overduidelijk is dit het grote voordeel van een rolhordeur en plissé hordeur.  Geen ongewenste vliegend en kruipend gedierte in huis.

Het handige voordeel van rolhordeuren is dat het allereerst heel eenvoudig te monteren is. Voor degene met twee linkerhanden of een gruwelijke hekel aan klussen biedt de rol hordeur vaak een uitkomst. Wanneer de rolhordeur geïnstalleerd is, zul je merken dat de rolhordeur soepel terugrolt in de cassette, onderhoudsvrij is en ideaal werkt voor een balkon hordeur. Gelukkig gelden de voordelen van een rolhordeur ook voor ons alternatief. Sterker nog, de plissé variant heeft als grote voordeel dat het flexibel is, een luxe uitstraling heeft én eenvoudig te bedienen is.

Ook in het pollenseizoen is het alternatief voor de rolhordeur een uitkomst. Geen pollen die door het huis zweven, maar een schone binnenatmosfeer.

Hoe bestel ik het alternatief voor de rolhordeur?

Wil je een deurrolhor kopen, dan zijn de belangrijkste aspecten de kwaliteit van de deuren en de mogelijkheid om dit op maat te laten maken voor je huis. In ons assortiment kun je een prachtig alternatief bestellen voor de rolhordeur: een plissé hordeur. Ook deze deur is eenvoudig te openen en te sluiten met een soepel schuifsysteem.

Bestel nu het alternatief op de rolhordeur en profiteer van de voordelen:

Stap 1: Kies voor de plissé hordeur origineel.

Stap 2: Stel de hordeur plissé samen. Maat en kleur (tip: bekijk het inmeet instructie filmpje). Tijdens deze stap stel je je eigen rolhordeur zelf samen. Denk hierbij aan criteria zoals één of twee deuren, profielkleur, kleur gaas en op welke plek de deurrolhor wordt geplaatst.

Stap 3: Accessoires. Maak hier een keuze voor het onderprofiel en het montage systeem van de rolhordeur.

Na het invullen van deze stappen zie je direct de prijs voor het alternatief van jouw nieuwe rolhordeur. Een hor kopen was nog nooit zo eenvoudig, probeer het zelf!

Alternatief rolhordeur: profiteer nu!

Het beste advies is om vrijblijvend de configurator te gebruiken. Wij helpen je graag verder! Het alternatief op de rolhordeuren van Horrengigant zijn eenvoudig te bevestigen, eenvoudig in gebruik en makkelijk schoon te maken. We sommen de voordelen Horrengigant graag op een rijtje:

✔ 100% vakmanschap: op maat gemaakte rolhorren!
✔ Gratis bezorging
✔ Rolhordeur aanbieding: Altijd hoge kortingen
✔ Uitgebreid assortiment aan horren, waaronder raam rolhorren en de inzet hor!
✔ Ook ’s avonds bereikbaar 085 210 23
✔ Ook voor deuren hebben wij een horoplossing: Bekijk nu onze hordeuren, waaronder de hordeur magneet!

Hoe kan ik een rolhordeur op maat laten maken?

Het alternatief voor de rolhordeur op maat laten maken? Dat kan heel eenvoudig in onze configurator. Klik op de oranje button 'stel direct' samen. Stap voor stap word je door het programma geleid en kun je de optie plissé hordeur zelf samenstellen.

In welke kleuren is de plissé hordeur beschikbaar?

Ons alternatief op de rolhordeur - plissé hordeur - is beschikbaar in 5 prachtige RAL kleuren. Kies de kleur die het beste bij jouw interieur past.

Welke soorten gaas zijn er beschikbaar voor het alternatief rolhordeur?

Het gaas voor de plissé hordeur bestaat altijd uit de luxe harmonica hor. Dit type hor is razendpopulair. Kies vervolgens uit de kleuren grijs of zwart.