Over ons

In 2004 zijn we online begonnen, zonder showroom, alleen via het internet. Maatwerk horren, kasten op maat en binnen- en buitendeuren. We zijn de afgelopen jaren snel uitgegroeid tot de grootste horren op maat concurrent van Nederland. Horrengigant.nl bedient consumenten die én korting én service willen. Meer expertise, meer service, meer keuze.

Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid

Onze eigen helpdesk is jou graag van dienst. Je kunt bij ons rekenen op persoonlijke aandacht en ondersteuning met kennis van zaken. Onze medewerkers hebben uitgebreide praktijkervaring met alle producten die we verkopen.

Advies en service

Op onze website voorzien wij je graag van advies. We geven tips die je helpen bij het vinden en bestellen van de juiste hor voor jouw raam of deur. Ons team heeft jarenlange ervaring met onze producten. Wij zijn je graag van dienst.

Scherpe prijzen

Wij leveren aan particulieren en bedrijven. Ook veel ZZP-ers en timmerbedrijven hebben de weg naar onze website gevonden. Dankzij een goede relatie met onze leveranciers en doordat wij voornamelijk online verkopen, bieden wij onze maatwerk horren tegen zeer voordelige prijzen aan.

Bedrijfsgegevens Horrengigant

Gigantisch B.V.
Vestigingsadres:
Nijverheidsweg 10
1442 LD Purmerend

Telefoonnummer: 085 - 210 23 52
Bereikbaar van maandag t/m zaterdag 09:00 - 17:00 uur
E-mail: info@horrengigant.nl

KvK nummer: 53170466
BTW nummer: NL.8507.77.963.B01