CARAVAN HORDEUR OP MAAT BIJ HORRENGIGANT

Heerlijk met de caravan op vakantie, een ideale manier om luxe en comfortabele manier te genieten op een eigen plek. Je kunt elke kant op die je wilt en bent zo vrij als een vogel, een optimaal gevoel van vrijheid. Je zorgt er natuurlijk voor dat de caravan zo compleet mogelijk is ingericht. Bij deze inrichting horen geen insecten zoals muggen vliegen. De ideale oplossing hiervoor is een caravan hordeur, deze zijn ook nog eens voorzien van verduistering en vitrage. Als je caravan nog geen hordeuren heeft, dan ben je hier aan het juiste adres. Wij leveren je een passende caravan hordeur. Voor zowel de ramen als de caravandeur kunnen wij een op maat gemaakte horgordijn voor caravandeur leveren.

HORDEUR VOOR CAMPER EN CARAVAN SAMENSTELLEN

Met de handige configurator van Horrengigant, jouw online meet assistent, word je tijdens het bestelproces begeleid bij het invoeren van de maten. Aan de hand van een aantal eenvoudige stappen kun je je eigen hordeur caravan samenstellen:

 1. Kies het type hordeur camper je wilt
 2. Kies vervolgens uit de verschillende horren voor de caravan. Aan de hand van de specificaties kun je een keuze maken
 3. Kies de maten voor de caravan hordeur

Met hulp van de configurator regel je ruim voordat de vakantie begint dat de caravan nog comfortabeler wordt. Misschien is een hordeur schuifpui ook wel iets voor jou!

PLISSÉ HORDEUR VOOR DE CARAVAN

Er zijn verschillende mogelijkheden om vliegende insecten buiten de caravan te houden. . Zo beschikken wij over een ruim assortiment met vliegengordijnen, een horgordijn camper, horlamellen en is er ook de plissé hordeur voor de caravan. Om insecten buiten te houden, is de caravan hordeur plisse ideaal. Alle gaatjes en kieren worden in dit horgordijn caravandeur perfect afgesloten. Horrengigant biedt je de mogelijkheid een caravan hordeur zeer eenvoudig én tegen een gunstige prijs online te bestellen. Goed voor je portemonnee en goed voor jouw doel: een vliegenvrije caravan/camper met de plissé hordeuren van Horrengigant.

JOUW VOORDELEN BIJ HORRENGIGANT

Als je een hordeur caravan neemt van Horrengigant, dan profiteer je onder andere van de volgende voordelen: 

 • Drie jaar garantie op alle hordeuren voor de camper of caravan
 • Snelle levering van de hordeur en horgordijn camper
 • Grootste assortiment van horren voor campers en caravans
 • Meeste ervaring en kennis op het gebied van horren
 • En nog veel meer, bekijk daarom ook eens onze inzethor en voorzethor op maat!

Hordeur caravan onderhouden

Als je jouw hordeur caravan goed wilt gebruiken, dan is onderhoud belangrijk. Gelukkig heb je als voordeel dat onze caravan hordeuren praktisch onderhoudsvrij zijn. Het enige wat je hoeft te doen:

 • Een doekje nat maken, het doekje langs het gaas van de hordeur caravan halen
 • Het gaas van de hordeur caravan droogt vanzelf op, dus je hoeft het niet zelf af te drogen
 • Het frame van de hordeur caravan kun je ook simpelweg schoonmaken door er een nat doekje langs te halen

Een hordeur voor een caravan brengt heel wat voordelen met zich mee. Het grootste voordeel is dat de horgordijn caravandeur insecten tegenhoud, terwijl je toch kunt ventileren. Een ander groot voordeel van een hordeur caravan / horgordijn camper is dat je deze eenvoudig kunt opbergen als je deze niet meer gebruikt. Deze horren beschikken namelijk over montageclips waarmee je de hor eenvoudig demonteert. Hierdoor kun je de plisse hordeur caravan ook weer eenvoudig terugplaatsen.

Zijn de hordeuren voor caravans ook verduisterend?

Ja, de hordeur voor caravans verduisteren ook en functioneren daarnaast als vitrage. Een multifunctionele hordeur dus.

Wat is de levertijd van de hordeur voor caravans?

Dit hangt af van welke type hordeur je kiest. De standaard plissé hordeur kan binnen één week al bezorgd zijn. De plissé hordeur Suave doet er ongeveer 15-20 werkdagen over.

Kan ik deze hordeur ook demonteren?

Ja, de hordeur is heel eenvoudig te demonteren. De horren zijn voorzien van montageclips, hierdoor zijn de horren eenvoudig te monteren én te demonteren.