Schuifhordeur op maat kopen

Geniet van de frisse lucht in je huis en houd insecten buiten dankzij een op maat gemaakt schuifhordeur. Loop in de zomer gemakkelijk van binnen naar buiten en vice versa zonder je druk te maken over vliegen en andere insecten. Wist je dat een schuifhor ook muffe lucht en schimmelvorming in huis voorkomt? Bestel een schuifhordeur op maat, gebruik de handige configurator!

ROMAN SHADES TEGEN ZON, SCHUIFHOR TEGEN INSECTEN

Als basis voor de schuifhordeur hebt je vaste deurhorren nodig. Met behulp van een railsspoor worden deze hordeuren toepasbaar als schuifhordeuren. Boven en onder loopt de hor door het spoor. De schuifhordeur is duurzaam in het gebruik. Wanneer je een groter oppervlak moet overbruggen, plaats dan meerdere schuifhordeuren. Je kunt desgewenst kiezen voor meerdere rails, dan schuiven de hordeurdelen achter elkaar. Als het gaas onverwachts kapot gaat, dan moet je ook nieuwe horgaas kopen. Door het toevoegen van borstels aan de Plissé hordeur blijven de eventuele kieren afgesloten.

Alle voordelen van een schuifhor bij Horrengigant op een rijtje:

1. Geniet van het warme weer met open ramen of ’s nachts van de koele lucht zonder dat er vliegen, wespen of andere insecten de kamer binnenvliegen.

2. Bij Horrengigant.nl wordt een schuifhordeur altijd op maat gemaakt. Dit betekent 100% vakmanschap + een op maat gemaakt hor op basis van jouw persoonlijke wensen.

3. Super snelle verzending en, maar nog belangrijker, altijd gratis voor alle horren!

4. De hordeur schuif is gemaakt van duurzaam materiaal. Dit houdt in dat je langdurig kunt genieten van de hor schuifdeur.

5. Maak gebruik van de eenvoudige configurator en stel zelf een hor schuifdeur samen. Zo voldoet de hordeur schuif altijd aan je wensen.

Tip: Het is ook mogelijk om een schuifhor voor een raam op maat te maken.

Schuifhordeur systemen: onopvallend en ruimtebesparend

In de configurator is het mogelijk om de schuifhordeuren op maat te maken. Een hordeur schuif is de ideale oplossing voor een ruimte met grote oppervlakten. De schuifhordeur werkt eenvoudig en is gemakkelijk schoon te maken. De schuifhordeur is geschikt voor allerlei soorten deurkozijnen, aluminium, hout en kunststof. In de configurator kun je kiezen voor verschillende materialen en kleuren. De schuifhordeuren blijven ook bij een gesloten schuifpui gesloten in het kozijn zitten. Bekijk ook eens onze hordeur schuifpui.

> Bezorging = gratis: Bestel nu ook een inzethor of een magneet hordeur!