HOR DAKRAAM: ZELF SAMENSTELLEN MET DE CONFIGURATOR!

Op zolder is het vaak wat warmer dan in de rest van het huis. De reden? Warme lucht stijgt op. Doordat de zon direct op het dak schijnt kan de ruimte hieronder nog eens extra in temperatuur toenemen. Prettig is dan wanneer u de mogelijkheid heeft om een dakraam open te zetten met een insectenhor dakraam.  Insecten zoals muggen en vliegen zijn een plaag als je op bed ligt te slapen of bezig bent met iets anders. Een insectenhor voor een dakraam is daarom de beste oplossing. Een hor dakraam is ideaal om de warmte naar buiten te laten én insecten buiten te houden!

PLAATS EEN INSECTENHOR DAKRAAM ALS BARRICADE VOOR VLIEGEN

Heerlijk dat verkoelende briesje door de zolderkamer. Wanneer het hoogzomer is, is het prettig als u de zolderkamer kunt ventileren. Jammer alleen dat er soms wat plaagbeestjes meekomen met die welkome luchtstroom. Zonder muggen, torretjes en ander vliegend gespuis is het heel wat prettiger vertoeven op zolder. Plaats een insectenhor dakraam en houd muggen op afstand. Een insectenhor dakraam is ideaal voor het tegenhouden van beestjes. Niet alleen zorgt een insectenhor dakraam voor het op afstand houden van insecten, een insectehor dakraam is ook goed voor het tegenhouden van fijnstof in ieder seizoen. Wel zo prettig zo’n dakraamhor! 

Als u een raam nog volledig wilt openen, dan adviseren wij om een rolhor dakraam te nemen.  Als deze op het kozijn wordt geplaatst in plaats van in het kozijn, dan kunt u het dakraam nog geheel openen. Het is verstandig om deze horren op maat te laten maken. Bij Horrengigant koopt u online zeer voordelig een hor dakraam op maat!

Type hor Raamrolhor BASIS Raamrolhor TZIPPA Raamrolhor Deluxe
  Prijs vanaf  ✓ vanaf € 92,-  ✓ vanaf € 152,-  ✓ vanaf € 152,-
  Bediening  ✓ Goed  ✓ Best getest & degelijk  ✓ Goed
  Kwaliteit  ✓ Basic  ✓ Sterk  ✓ Sterk
  Kleuren omlijsting  ✓ 3 RAL standaardkleuren  ✓ 8 RAL standaardkleuren  ✓ 5 RAL standaardkleuren
  Gaasopsluiting  ✓ Nee  ✓ Ja  ✓ Ja
  Levertijd  ✓ 5 werkdagen  ✓ 5 werkdagen!  ✓ 10 to 15 werkdagen

HOR VOOR DAKRAAM OP MAAT

Voor een dakraam is de rolhor zowel in het kozijn als op het kozijn te monteren. Voor dakramen is het handig om de hor op het kozijn te plaatsen, daar uw raam dan nog volledig geopend kan worden. U kunt uw eigen hor voor dakraam samenstellen met onze configurator, aan de hand van een paar simpele stappen doet u dit al: 

 1. Kies het type raam dat u heeft als dakraam. Kies vervolgens het type hor voor dakraam.
 2. Kies het type dakraam hor. Hier kunt u kiezen uit een aantal verschillende type dakraam horren, aan de hand van de specificaties maakt u een keuze.
 3. Kies de maat van de hor voor dakraam. Mocht u niet weten hoe u het precies moet opmeten kunt u het YouTube filmpje bekijken. Daarnaast kunt u ook een kleur kiezen voor uw hor voor dakraam op maat.

Een hor voor een dakraam is zo gepiept!

HOR VOOR VELUX DAKRAMEN

De horren voor dakramen zijn ook geschikt voor Velux dakramen! daarom kunt u bij ons ook zonder problemen een hor voor velux dakramen bestellen. Voor uw dakraam bestelt u heel eenvoudig een rolhor op maat via onze configurator. Daarnaast beschikt u over verschillende voordelen als u een Velux hor voor uw dakraam bij Horrengigant bestelt: 

 • Scherpste prijzen
 • Professioneel transport
 • Groot assortiment
 • Drie jaar garantie op uw Velux insectenhor
 • Snelle levering van uw dakraamhorren

HOE ONDERHOUD JE EEN ROLHOR DAKRAAM?

Het onderhouden van een hor voor een raam is vrij eenvoudig. De horren zijn weersbestendig en daardoor praktisch onderhoudsvrij. Een vochtig doekje eroverheen halen kan nooit kwaad. Als u dit doet dan kunt u het gaas gewoon omhoog doen terwijl het nat is. Zodra u de rolhor dakraam weer laat zakken zal het water weer verdwijnen. Deze horramen op maat zijn dus zeer eenvoudig te onderhouden.

HORDAKRAMEN IN VERSCHILLENDE KLEUREN

U kunt uw hor dakraam in verschillende RAL kleuren verkrijgen:

 • RAL 5011 Staalblauw
 • RAL 6009 Donkergroen
 • RAL 7016 Antraciet
 • RAL 8022 Zwartbruin
 • RAL 9001 Crème wit
 • RAL 9006 Zilvergrijs
 • RAL 9010 wit
 • RAL 8014 Bruin

Kies de kleur die het beste bij uw kozijn en uw voorkeur past.

> Verzending = gratis: Bekijk nu ook onzer inzethorren!

LUXE EIGENSCHAPPEN DAKRAAM HOR

Het grote voordeel van een dakraam hor is, dat als de insecten tijdelijk weg zijn, u makkelijk het gaas in de cassette kunt oprollen. In het voorjaar kunt u de rolhor weer probleemloos in gebruik nemen. Als de maten accuraat zijn, kan de dakraam hor binnen één dag geplaatst worden. De rolhor is nauwelijks zichtbaar maar geeft u wel het gemak en het comfort van een rolhor. Dakramen zijn ook vaak draaikiepramen, bekijk daarom snel het overzicht voor een hor draaikiepraam. Wij hebben vele oplossingen voor horren voor een dakraam.

> Bekijk ook onze plissé hordeuren: Dé maatwerk horoplossing voor uw deuren!

Houdt een hordakraam ook fijnstof tegen?

Ja, naast vliegen en muggen houdt de hor ook fijnstof tegen. Ook houdt het pollen tegen. Zo blijven alle ongewenste stoffen buiten.

Wat is de levertijd van de hor dakraam?

Binnen 5 werkdagen wordt de hor voor het dakraam bij u thuis afgeleverd. Vanaf €92,- is een hor dakraam al beschikbaar!

Mag ik als online klant langskomen in jullie showroom?

Ja natuurlijk. U bent van harte welkom om langs te komen in onze 3 showrooms voor advies. U kunt ervoor kiezen om de hor voor het dakraam in de showroom te bestellen of op onze website. Net wat u uitkomt.