Hor voor naar binnendraaiend raam of horren voor ramen die naar buiten opengaan

Onze horren zijn van hoogwaardige kwaliteit. Met de horren van Horrengigant houd je effectief insecten buiten de deur. Horren zijn zowel in het kozijn (in de dag) als op het kozijn (op de dag) te plaatsen. Een ideale oplossing voor draai/kiepramen en naar buiten draaiende ramen. Maar ook bieden wij een hor voor een naar binnendraaiend raam. Ook leveren wij horren voor ramen die naar buiten open gaan en verkopen wij horren voor de schuifpui of deur.

Horren voor je raam

Onze Raam horren zijn er in verschillende uitvoeringen en kwaliteiten. Voor de profielen is er een ruime keuze in standaard RAL-kleuren. Een populaire raamhor is de inklem hor, deze zijn zeer gemakkelijk te plaatsen en ook weer eenvoudig uitneembaar. Perfect als hor voor een naar binnendraaiend raam. Maar naast dat de hor voor een naar binnendraaiend raam geschikt is, zijn onze horren voor ramen die naar buiten opengaan ook zeer geschikt. Daarnaast bestaat er ook een zekere inzethor. Met deze hor kun je het raam normaal blijven bedienen en heb je een perfecte hor om de insecten buiten te houden.

Raamrolhorren:

De raam rolhor voor binnen is geschikt voor een dakraam binnen en een draairaam naar buiten. De raam rolhor voor buiten is geschikt voor een draaikiep-raam & een draairaam naar binnen.

Voorzethorren:

De voorzethor voor binnen is geschikt voor een dakraam binnen en een draairaam naar buiten. De voorzethor voor buiten is geschikt voor een draairaam naar binnen.

Raaminklemhor:

Deze hor is geschikt voor draaikiep-ramen

Horren voor de deur

Bij ons kun je verschillende horren kopen voor deuren en schuifpuien. Ook leveren wij horren voor ramen die naar buiten opengaan en een hor voor een naar binnendraaiend raam. Wij leveren onze horren in alle kleuren. Je kunt zelfs je eigen RAL-kleur opgeven. Bekijk ook eens onze hordeuren voor de caravan.

De laatste jaren is de plissé hordeur ook zeer populair!

Wat betekent 'in de dag' en 'op de dag' plaatsen?

'In de dag' betekent dat de hor in het kozijn wordt geplaatst. 'Op de dag' betekent dat de hor op het kozijn wordt geplaatst.

Wat voor soort horren verkopen jullie?

Wij verkopen zowel raamhorren als deurhorren. Wij verkopen horren voor allerlei soorten ramen en deuren.

Monteren jullie ook horren aan huis?

Nee, wij hebben geen monteerservice. Wel geven we monteerinstructies. Deze video's zijn te vinden op de website. Heb je vragen over het monteren? Wij helpen je graag telefonisch verder.