Stap 1: Type

Raamrolhor Suave

Vanaf
€ 82,28

  • Maximale afmeting 1500x1700mm (bxh)
  • SoftRaise
  • Nastelbare veerspanning
  • Geruisloze druksluiting
Levertijd ca 10 werkdagen.

WAAROM KIEZEN VOOR ROLHOR BASIS?

Het model BASIS is een zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden voor een gunstige prijs. De cassette is slechts 42 mm waardoor het frame vaak buiten het zicht te plaatsen is, zoals achter de raamdecoratie.

Plaatsing in en op het kozijn

Standaard leveren we een raamhor met een kantelsluiting. De raamrolhor kan zowel in het kozijn als op het kozijn geplaatst worden. De raamhor kan ook buiten geplaatst worden. 

3 RAL kleuren

Rolhor Basis is verkrijgbaar in drie standaard RAL kleuren. 

WAAROM KIEZEN VOOR ROLHOR TZIPPA?

Rolhor Tzippa heeft net als Rolhor Basis een casette van 42 mm diep.

Gaasopsluiting

De horren worden uitgevoerd met gaas opsluiting in de geleider. Hierdoor blijft het gaas altijd strak en kan het niet meer buiten de geleiders komen.

Standaard Pushlock

Door de Pushlock is de rolhor eenvoudig te vergrendelen of te ontgrendelen. Geen ontgrendelingsschuifjes of andere uitstekende delen!

Plaatsing in en op het kozijn

Standaard leveren we een raamhor met een kantelsluiting. De raamrolhor kan zowel in het kozijn als op het kozijn geplaatst worden. De raamhor kan ook buiten geplaatst worden.

8 Standaard kleuren

Rolhor Tzippa is verkrijgbaar in 8 verschillende RAL kleuren. De meest gekozen kleur is wit. Let op: RAL kleur 9010 is witter dan de Nederlandse Ral 9010. U kunt in dit geval beter kiezen voor RAL 9016.

Handige treklijst

De treklijst is zeer gebruiksvriendelijk. Deze kan naar believen omgedraaid worden bij buitenmontage. Daarnaast kunt u de treklijst in het midden, links en rechts gebruiken.

WAAROM KIEZEN VOOR ROLHOR TZIPPA MINI?

Rolhor Tzippa heeft dezelfde functionaliteiten als Rolhor Tzippa. Het enige verschil is de afmeting van de cassette. Deze is 35 mm diep. Daarom is deze rolhor geschikt voor ramen met een rolluik.

De Tzippa horren zijn een uitstekend alternatief voor de Gamma horren. Wist u trouwens dat we u een betere aanbieding kunnen doen dan de bouwmarkten hordeur?