ROLHOR KOPEN: GEBRUIK DE CONFIGURATOR

Als het zomer is dan wilt iedereen graag zijn ramen openzetten. Maar in ruil daarvoor wilt niemand insecten en beesten naar binnen laten. De rolhor is de ideale oplossing voor ramen die openslaan of naar buiten draaien. Rolhorren zijn daarnaast een van de meest populaire keuzes voor het raam. De rolhor kan in zowel het kozijn als op het kozijn gemonteerd worden.

Een rolhor is zeer eenvoudig te plaatsen, net zoals bij inklemhorren zijn er namelijk geen schroeven nodig en is boren overbodig. Rolhorren hebben het grote voordeel dat ze het hele jaar door kunnen blijven hangen.

Type hor Raamrolhor BASIS Raamrolhor TZIPPA Raamrolhor Deluxe
  Prijs vanaf  ✓ vanaf € 92,-  ✓ vanaf € 152,-  ✓ vanaf € 152,-
  Bediening  ✓ Goed  ✓ Best getest & degelijk  ✓ Goed
  Kwaliteit  ✓ Basic  ✓ Sterk  ✓ Sterk
  Kleuren omlijsting  ✓ 3 RAL standaardkleuren  ✓ 8 RAL standaardkleuren  ✓ 5 RAL standaardkleuren
  Gaasopsluiting  ✓ Nee  ✓ Ja  ✓ Ja
  Levertijd  ✓ 5 werkdagen  ✓ 5 werkdagen!  ✓ 10 to 15 werkdagen

ROLHOR OP MAAT SAMENSTELLEN

Rolhorren bestelt u snel en eenvoudig met behulp van de configurator. Binnen een paar stappen heeft u uw rolhor op maat samengesteld:

1. Kies het type raam dat van toepassing is. U kunt een rolhor selecteren voor een draaikiepraam, dakraam binnen of een draairaam naar buiten.

2. Kies het type hor. Hierover kunt u meer informatie vinden in de filmpjes hieronder. U kunt kiezen voor de raam rolhor BASIS, de raam rolhor TZIPPA of de raam rolhor DeLuxe.

3. Stel hier uw rolhor op maat samen. Kies als eerste of de rolhor in óf op het kozijn gemonteerd wordt. Als de maten zeer nauwkeurig gemeten zijn kan de rolhor in het kozijn geplaatst worden. Daarna kunt u de maten van de raam rolhor invoeren en een kleur kiezen. De rolhor is er in verschillende standaard RALkleuren maar de rolhor is ook in iedere gewenste RALkleur te verkrijgen.

Als u de stappen heeft doorlopen dan krijgt u een duidelijk overzicht van het kostenplaatje en kunt u uw bestelling afronden.

VERSCHILLENDE ROLHORREN BIJ HORRENGIGANT

Bij ons kunt u rolhorren in verschillende uitvoeringen verkrijgen. Zo kunt u kiezen uit een rolhor met gaasopsluiting of een rolhor zonder gaasopsluiting. Met een gaasopsluiting wordt het onmogelijk dat het gaas openwaait of op een andere manier open komt te staan. Vervelende beesten en insecten komen er dus niet in!

 
 
 
 
 
 
 
 

Er zijn drie type rolhorren beschikbaar. In de onderstaande filmpjes is hier meer informatie over te verkrijgen.

Type 'DeLuxe'

Type 'TZIPPA - Zeer degelijk, hoge kwaliteit'

RAAM ROLHOR ONDERHOUDEN

Een raam rolhor onderhouden is zeer eenvoudig. Het gaas is rotvrij en kan met een simpel doekje worden schoongemaakt. Het frame is ook eenvoudig schoon te maken met een nat doekje. Het voordeel van een rolhor is dat deze kan worden opgerold terwijl het gaas nog nat is. Het eventuele water verdwijnt vanzelf wanneer de rol wordt uitgerold.

Rolhorren kunnen het gehele jaar blijven hangen. Als de raam rolhor niet meer nodig is vanwege de herfst en winter, dan kan deze gewoon opgerold bij het raam blijven. Deze hoeft dus niet worden opgeruimd. In het voorjaar kan de raam rolhor weer probleemloos in gebruik worden genomen. Wilt u een alternatief op de raam rolhor? Bekijk dan eens de schuifhor op maat.  Raam rolhorren zijn verkrijgbaar in verschillende RAL kleuren, waaronder:

  • RAL 5011 Staalblauw
  • RAL 6009 Donkergroen
  • RAL 7016 Antraciet
  • RAL 8022 Zwartbruin 
  • RAL 9001 Crème wit
  • RAL 9006 Zilvergrijs
  • RAL 9010 wit
  • RAL 8014 Bruin

Type 'Basis'