Magnetische hordeur op maat maken

Hordeuren met magneten. Dit is voor veel mensen een verademing. Eén van de grootste ergernissen van horgordijnen is dat u deze handmatig dient te sluiten. Met een magneet hordeur heeft u hier geen last meer van. Een magnetische hordeur of hordeur magneet is namelijk een uitstekende oplossing als u heerlijk wilt genieten van frisse lucht door uw woning en u tevens geen zorgen wilt maken of de hor goed afsluit als u erdoorheen loopt. Het voordeel van een hordeur magneet is dat er in de warme periodes van het jaar toch een koele lucht door de woning waait.

Standaard leveren wij de plisse hordeuren met een borstel i.p.v. een magneet. Toch kunt kan het voorkomen dat u liever een deurhor met magneet wenst. Gelukkig bestaat de mogelijk om plisse deuren te leveren met een magnetische sluiting. Deze magnetische hordeur wordt altijd op maat geleverd.

Zelf u magneet hordeur samenstellen

Stel bij Horrengigant uw eigen hordeur magneet op maat samen. Het is mogelijk om de magneet hordeur te bestellen met een zelfklevend onderprofiel. Daarnaast helpen wij u uitgebreid bij de montage van de deurhor magneet in de dag of op de dag. Dit betekent niets meer dan dat u uw hordeur met magneten in of op het kozijn kunt plaatsen. Gebruik de handige configurator en berekend direct de prijs van uw op maat gemaakte deurhor magneet!

Type hor Plissé deurhor magneet SUAVE Plissé magneet hordeur
  Prijs vanaf  ✓ Vanaf € 210,-  ✓ Vanaf € 210,-
  Bediening  ✓ Best getest & Goed  ✓ Goed
  Kwaliteit  ✓ Sterk & 50% stiller + exclusief bij        Horrengigant verkrijgbaar!  ✓ Basic
  Kleuren omlijsting  ✓ 24 RAL standaardkleuren  ✓ 9 RAL standaardkleuren
  Levertijd  ✓ 15-20 werkdagen  ✓ Binnen een week!

Wat zijn de voordelen van een hordeur magneet bij Horrengigant:

Hordeuren zijn niet alleen geschikt voor de warme periode van het jaar maar ook voor het najaar als u onbezorgd wilt genieten van de buitenlucht. Bent u al bekend met de voordelen van een hordeur met een zelfklevend onderprofiel?

  • Frisse lucht met zelfklevend onderprofiel

Het voordeel van een magnetische hordeur met een zelfklevend onderprofiel werd al eerder beschreven. Het grootste voordeel van een magneet hordeur heeft natuurlijk te maken met frisse lucht in huis. Geniet u van de buitenlucht? Dan is de magnetische hordeur een aanrader. Naast de frisse buitenlucht beschermt de hordeur magneet ook tegen muggen en insecten.

  • Een magnetische hordeur is handig als u vaak naar binnen en buiten loopt

Het is mogelijk om de magnetische hordeuren te bestellen met een zelfklevend onderprofiel, zodat u makkelijk naar binnen en buiten kunt lopen.

  • Gebruik de configurator om uw hordeur magneet samen te stellen!

Met behulp van de configurator is het eenvoudig om in enkele minuten uw op maat gemaakte zelfklevende hordeur magneet samen te stellen. In totaal telt de configurator vier stappen. Na stap 4 wordt er een overzicht getoond met de belangrijkste informatie voor uw hordeur met magneten.

Montage van een magneet hordeur met zelfklevend profiel

Bij alle horren wordt er standaard een handleiding meegeleverd. Mocht u hier niet uit komen dan bieden wij u graag technische ondersteuning tijdens het ‘doe-het-zelven’ met de magneet hordeur. Met onze expertise hebben we een oplossing op ieder vraagstuk. Twijfel dus niet als u een vraag of opmerking heeft. Wij helpen u graag! 

Mocht u een magnetische sluiting op uw plisse hordeur wensen, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Met een kleine ingreep veranderen wij uw plisse hordeur in een magnetische hordeur. 

Naast een magneet hordeur ook op zoek naar een vliegenhor voor raam? Dan is de raamhor iets voor u!