Voordelen vliegengordijn van Horrengigant t.o.v. bouwmarkten

Om een goed beeld te schetsen van de voordelen van een vliegengordijn van Horrengigant in vergelijking met een vliegengordijn van de bouwmarkten, denk aan Karwei/Praxis/Gamma, leest u hieronder de belangrijkste oordelen in een rijtje:

1. Bouwmarkten bieden standaard maten

Horrengigant is 100% maatwerk. Dit houdt in dat u zelf kan kiezen hoe de vliegengordijn er uit komt te zien en de hor tevens aanpassen afhankelijk van specifieke maten. Dit scheelt een hoop tijd bij het monteren van een vliegengordijn.

2. Handige configurator

Met behulp van de configurator is het mogelijk om de hor of hordeur helemaal zelf samen te stellen. Dit begint niet alleen bij de maat maar ook bij de specifieke modellen en kleuren.

3. Gratis verzending

De vliegengordijnen worden gratis verzonden. Zo bestelt u eenvoudig vanaf huis uw nieuwe hor zonder dat u hiervoor de bouwmarkt hoeft te bezoeken.

Maak gebruik van de handige online configurator. Voer uw maten in de online configurator en bereken direct de prijs afhankelijk van uw specifieke wensen.

Type hor Raamrolhor BASIS Raamrolhor TZIPPA Raamrolhor Deluxe
  Prijs vanaf  ✓ vanaf € 92,-  ✓ vanaf € 152,-  ✓ vanaf € 152,-
  Bediening  ✓ Goed  ✓ Best getest & degelijk  ✓ Goed
  Kwaliteit  ✓ Basic  ✓ Sterk  ✓ Sterk
  Kleuren omlijsting  ✓ 3 RAL standaardkleuren  ✓ 8 RAL standaardkleuren  ✓ 5 RAL standaardkleuren
  Gaasopsluiting  ✓ Nee  ✓ Ja  ✓ Ja
  Levertijd  ✓ 5 werkdagen  ✓ 5 werkdagen!  ✓ 10 to 15 werkdagen

 

Vliegengordijn gamma en praxis: bekijk de oplossing

Wij bieden u graag een ruime keuzemogelijkheden als u uw horren besteld. Zo bieden wij u kwaliteit en verschillende materialen. Dit alles voor een voordeligere tarief dan de vliegengordijnen van de gamma en de praxis. Een hor kopen was nog nooit zo goedkoop!

U kunt bij ons terecht voor een breed palet aan vliegengordijnen. Wij bieden u kwaliteit en een ruime keuze uit materialen, dit alles voor een zeer voordelig tarief. Zo is het mogelijk om bij uw interieur een passende hor samen te stellen. Een vliegengordijn kan zowel als hordeur als horraam worden gebruikt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u het vliegengordijn liever niet zelf monteren? Maak dan gebruik van onze montagedienst!

Type hor Plissé hordeur SUAVE Plissé hordeur
  Prijs vanaf  ✓ Vanaf € 210,-  ✓ Vanaf € 210,-
  Bediening  ✓ Best getest & Goed  ✓ Goed
  Kwaliteit  ✓ Sterk & 50% stiller + exclusief bij        Horrengigant verkrijgbaar!  ✓ Basic
  Kleuren omlijsting  ✓ 24 RAL standaardkleuren  ✓ 9 RAL standaardkleuren
  Levertijd  ✓ 15-20 werkdagen  ✓ Binnen een week!

 

Onze tips tegen insecten

Insecten kunnen erg hinderlijk zijn als ze in huis rondzwermen. Een vliegengordijn is dan een ideale oplossing. Een hor biedt de beste bescherming tegen ongewenste muggen en insecten. Naast het plaatsen van een hor zijn er ook nog een aantal andere mogelijkheden om insecten uit huis te houden. Onze tips om insecten helemaal uit huis te houden zijn als volgt:

  • Plaats een muggenlamp
  • Gebruik een klamboe als u op vakantie gaat
  • Draag kleding zodat muggen op minder plekken kunnen prikken
  • Gebruik muggenbestrijdingsmiddelen
  • Elektrische vliegenmepper

Deze tips helpen je met muggen die al in huis zijn, maar de beste manier om muggen uit huis te houden is door middel van een vliegengordijn. Met een deurhor of raamhor voorkom je dat muggen/insecten de weg naar binnen vinden.