Insectenhor: geniet van een zomerbries door uw huis

In het voorjaar en de zomer is het weer tijd om de deur naar de tuin lekker open te zetten en je tuin bij je woonhuis te trekken. Jammer genoeg betekent dat ook dat er ongenode vrienden bij je binnenvliegen. Om te voorkomen dat insecten en vliegend ongedierte naar binnen komt, kun je heel makkelijk gebruik maken van een insectenhor, ook wel een anti-insecten hordeur of vliegenhor.

Goedkope insectenhor

Insectenhorren zijn er in meerdere kwaliteiten en uitvoeringen. Hierdoor kun je precies bepalen welke insectenhor geschikt is voor jouw budget. Er zijn kunststof of aluminium insectenhorren. Maar je kunt ook kiezen voor een insectengordijn met magneet. Dit gordijn bestaat uit twee delen, aan elke kant van de deur een deel. In het midden van de delen zijn magneten geplaatst die de doorgang na gebruik automatisch sluit. Zo wordt het wel heel makkelijk voor kinderen, huisdieren en volwassen om door de insectenhor te lopen.

Insectenhorren op maat

Om de insectenhorren samen te stellen kun je de configurator gebruiken, dit is je digitale meetassistent. Hiermee kun je geheel naar eigen smaak en behoefte een insectenhor bestellen die ook nog eens perfect past bij jouw interieur. Zo zijn ze perfect als raamhorren zodat je je raam met een gerust hart kunt openzetten. Maar je kunt ook een insectenhor als plissé hordeur bestellen, bekijk snel de mogelijkheden!

Standaard formaat horren

Naast het zelf samenstellen van een insectenhor is het ook mogelijk om te kiezen uit onze standaardformaten

Insectenhor kopen: Onze voordelen

Bij Horrengigant kun je insectenhor voordelig aanschaffen. Je profiteert zelfs van een voordeel van 30% ten opzichte van insectenhorren van de bouwmarkt. Daarnaast profiteer je bij ons ook van de volgende voordelen:

  • Horren geheel op maat gemaakt
  • Snelle levering
  • 3 jaar garantie
  • Professioneel transport

Bekijk ook eens: