Ontwerp uw eigen Vliegengordijnen: gebruik de configurator

Heerlijk die lente en zomer. Maar hoe irritant is het als er vliegen of andere insecten in je huis komen? Daarvoor biedt een vliegengordijn de uitkomst, want wat er niet in komt hoeft er ook niet uit. Een vliegengordijn is een eenvoudige en voordelige oplossing voor elke deur, en houdt ongewenst vliegend ongedierte buiten de deur. Om uw vliegengordijn eenvoudig zelf op maat samen te stellen heeft u de beschikking over twee verschillende configurators. Eentje voor een vliegengordijn voor een raam en eentje voor een vliegengordijn voor een deur.

Type hor Raamrolhor BASIS Raamrolhor TZIPPA Raamrolhor Deluxe
  Prijs vanaf  ✓ vanaf € 92,-  ✓ vanaf € 152,-  ✓ vanaf € 152,-
  Bediening  ✓ Goed  ✓ Best getest & degelijk  ✓ Goed
  Kwaliteit  ✓ Basic  ✓ Sterk  ✓ Sterk
  Kleuren omlijsting  ✓ 3 RAL standaardkleuren  ✓ 8 RAL standaardkleuren  ✓ 5 RAL standaardkleuren
  Gaasopsluiting  ✓ Nee  ✓ Ja  ✓ Ja
  Levertijd  ✓ 5 werkdagen  ✓ 5 werkdagen!  ✓ 10 to 15 werkdagen

KUNSTSTOF VLIEGENGORDIJN OP MAAT: GEBRUIK DE CONFIGURATOR

Geen kieren meer te zien met de vliegenhordeur van Horrengigant. Een plissé hordeur is natuurlijk alleen maar functioneel als hij het deurkozijn helemaal afsluit. Daarom biedt Horrengigant u een ruim aanbod van verschillende maten en materialen voor de een kunststof anti-vliegengordijn. Dat betekent dat u bij ons voor iedere deur een passende oplossing vindt. Ook voor dubbele deuren, tuindeuren, afwijkende deuren met grotere afstanden en vliegengordijnen in de vorm van een hor voor schuifpui

Met onze configurator kunt u snel en eenvoudig uw eigen kunststof vliegengordijn samenstellen. U kunt de volgende keuzes maken tijdens het samenstellen van uw vliegengordijn:

  • Wat de afmetingen zijn van uw vliegengordijn. Het is belangrijk dat u uw horren op maat samenstelt!
  • Welke uitvoering van uw vliegengordijn wilt u
  • Welk type ophang- en bevestigingssysteem
  • Voor welke gaasoptie kiest u
  • welk bedieningssysteem u wilt
Type hor Plissé hordeur SUAVE Plissé hordeur
  Prijs vanaf  ✓ Vanaf € 210,-  ✓ Vanaf € 210,-
  Bediening  ✓ Best getest & Goed  ✓ Goed
  Kwaliteit  ✓ Sterk & 50% stiller + exclusief bij        Horrengigant verkrijgbaar!  ✓ Basic
  Kleuren omlijsting  ✓ 24 RAL standaardkleuren  ✓ 9 RAL standaardkleuren
  Levertijd  ✓ 15-20 werkdagen  ✓ Binnen een week!

VLIEGENGORDIJN MET MAGNEET

Vliegengordijnen zijn er in diverse soorten en materialen. Zo zijn er kunststof of aluminium gordijnen tegen vliegen. De vliegengordijn met magneet is erg populair. Een vliegengordijn magneet bestaat uit twee delen die elk aan een kant van de deuropening worden bevestigd. In het midden van de delen zijn magneten geplaatst die de doorgang na gebruik automatisch sluit. Zo wordt het wel heel makkelijk voor kinderen, huisdieren en volwassen om door het deurgordijn te lopen. Bekijk ook eens onze: 

Om de vliegengordijnen samen te stellen kunt u de speciale online configurator gebruiken. Dit is uw digitale meet-assistent. Hiermee kunt u geheel naar eigen smaak en behoefte een vliegengordijn bestellen die ook nog eens perfect past bij uw interieur.

> Bekijk ook eens onze inzethorren en muggenhorren op maat: De verzending is geheel gratis!