Ontwerp je eigen Vliegengordijnen: gebruik de configurator

Heerlijk die lente en zomer. Maar hoe irritant is het als er vliegen of andere insecten in je huis komen? Daarvoor biedt een vliegengordijn de uitkomst, want wat er niet in komt, hoeft er ook niet uit. Een vliegengordijn is een eenvoudige en voordelige oplossing voor elke deur en houdt ongewenst vliegend ongedierte buiten de deur. Een goedkoop vliegengordijn kun je eenvoudig op maat maken door deze zelf samen te stellen in één van onze configurators. Bij Horrengigant heb je de beschikking over twee verschillende configurators voor de vliegengordijnen. Eentje voor een vliegengordijn voor een raam en eentje voor een vliegengordijn voor een deur.

KUNSTSTOF VLIEGENGORDIJN OP MAAT: GEBRUIK DE CONFIGURATOR

Geen kieren meer te zien met de vliegenhordeur van Horrengigant. Een plissé hordeur is natuurlijk alleen maar functioneel als hij het deurkozijn helemaal afsluit. Daarom biedt Horrengigant je een ruim aanbod van verschillende maten en materialen voor de een kunststof anti-vliegengordijn. Dat betekent dat je bij ons voor iedere deur een passende oplossing vindt. Ook voor dubbele deuren, tuindeuren, afwijkende deuren met grotere afstanden en vliegengordijnen in de vorm van een hor voor schuifpui.

Een goedkoop vliegengordijn op maat samenstellen. Deze vlieggordijn is uitvoerbaar in kunststof. Je kunt de volgende keuzes maken tijdens het samenstellen van een goedkoop vliegengordijn:

  • Wat de afmetingen zijn van je vliegengordijn. Het is belangrijk dat je de horren op maat samenstelt!
  • Welke uitvoering van het vliegengordijnen wil je?
  • Welk type ophang- en bevestigingssysteem wil je voor de vliegengordijn op maat?
  • Voor welke gaasoptie kies je voor je vlieggordijn?
  • welk bedieningssysteem wil je voor je vliegengordijnen?

Raamrolhorren:

De raam rolhor voor binnen is geschikt voor een dakraam binnen en een draairaam naar buiten. De raam rolhor voor buiten is geschikt voor een draaikiep-raam & een draairaam naar binnen.

Voorzethorren:

De voorzethor voor binnen is geschikt voor een dakraam binnen en een draairaam naar buiten. De voorzethor voor buiten is geschikt voor een draairaam naar binnen.

Raaminklemhor:

Deze hor is geschikt voor draaikiep-ramen

Hordeur:

Deze hordeur is geschikt voor een draaideur, schuifpui & openslaande tuindeuren.

VLIEGENGORDIJN MET MAGNEET

Vliegengordijnen zijn er in diverse soorten en materialen. Zo bestaan er kunststof of aluminium gordijnen tegen vliegen. De vliegengordijn met magneet is de laatste jaren erg populair. Een vliegengordijn magneet bestaat uit twee delen die elk aan een kant van de deuropening worden bevestigd. Door onze vliegengordijn magneet wordt het wel heel gemakkelijk voor kinderen, huisdieren en volwassen om door het deurgordijn te lopen. Het prettige van een vliegengordijn met magneet is dat deze automatisch sluit. Met een vliegengordijn magneet krijgen insecten geen kans.

Bekijk ook eens onze:

Om de vliegengordijnen samen te stellen kun je de speciale online configurator gebruiken. Dit is je digitale meet-assistent. Hiermee kun je geheel naar eigen smaak en behoefte een goedkoop vliegengordijn bestellen die ook nog eens perfect past bij jouw interieur.

> Bekijk ook eens onze inzethorren en muggenhorren op maat: De verzending is geheel gratis!