Pollenhor kopen: Gratis bezorging!

Tijdens de bloeiperiode van bomen, grassen en planten krijgen veel mensen last van hooikoorts. De zon in combinatie met de wind zorgen er voor dat de pollen door lucht worden geslingerd en dat hooikoortsklachten optreden. Heb je last van rondvliegende pollen? Maak met behulp van de configurator een anti pollenhor om je hooikoorts binnenshuis af te remmen. Een pollenhor is geschikt tegen pollen vanwege het extra fijne pollengaas. Met de speciale afwerklaag op het gaasdoek blijft het mogelijk om je huis koel te ventileren, maar de binnenkomst van pollen voor 100% te blokkeren. Met een anti pollenhor haal je opgelucht adem.

Anti pollenhor: verschillende type horren

Het merendeel van de horren aanbieders beweert dat alle horren pollenwerend zijn. In de praktijk blijkt dit niet het geval. Een anti pollenhor moet namelijk voldoen aan strikte eisen. Horgaas wordt voorzien van een speciale afwerklaag die 100% pollenwerend is. Door deze afwerklaag heb je te maken met zeer fijn gaas. Maar gelukkig zijn de anti pollenhorren wel nog luchtdoorlatend. Ventileer je huis met horren voor je raam en deur, zonder de vervelende pollen.

De pollenwerende horren zijn in verschillende formaten en types verkrijgbaar. Zo kunnen wij een pollenhor maken die dienst doen als:

Ben je op zoek naar een standaard formaat hor? Bekijk eens onze Bruynzeel horren voor ramen én deuren. Kies onder andere uit de volgende mogelijkheden:

Pollenhor kopen: prijs

Geniet meer van de warme zomermaanden door een pollenhor te kopen en bereken zelf online de prijs voor je anti pollenhor. Met de configurator kun je een pollenhor maken. Na het doorlopen van de stappen, zie je in één overzicht wat je samengestelde hor kost. Onze prijzen kunnen we zo voordelig mogelijk houden omdat we niet met voorraden werken. Elke anti pollenhor is maatwerk.

Tips voor optimaal gebruik van je anti pollenhor

Je wilt natuurlijk zo min mogelijk last hebben van hooikoorts. Een hor kopen met pollenwerend gaas is ideaal om te genieten van de buitenlucht in huis zonder dat je last krijgt van hooikoorts. Maar met één hor ben je er nog niet. Voor de optimale wering in je huis hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet:

  • Zorg ervoor dat de rest van de ruimte geheel is afgesloten. Op deze manier worden de pollen optimaal geweerd van binnenkomst in een kamer.
  • Stel dat er een pollenhor is aangeschaft voor de schuifpui, vergeet dan niet om in de rest van het huis ook gebruik te maken van pollenwerend gaas. Anders kunnen de pollen op een andere manier het huis binnenkomen.
  • Kies voor een op maat gemaakte pollenhor. Zo heb je zo min mogelijk last van kleine kiertjes.

Bekijk ook eens: