Pollen inzethor maken: pollenwerende horren op maat

Tijdens de bloeiperiode van bomen, grassen en planten krijgen veel mensen last van hooikoorts. De zon in combinatie met de wind zorgen er voor dat de pollen door lucht worden geslingerd en dat hooikoortsklachten optreden. Heb je last van rondvliegende pollen? Maak met behulp van de configurator een anti pollen hor en ga over op een pollenhor kopen. Een pollenhor is geschikt tegen pollen vanwege het extra fijne pollengaas. Met de speciale afwerklaag op het gaasdoek blijft het mogelijk om je huis koel te ventileren, maar de binnenkomst van pollen voor 100% te blokkeren. Met een anti pollenhor kun je letterlijk weer opgelucht ademhalen.

Anti pollen hor: speciaal pollenwerend gaas

Het merendeel van de horren aanbieders beweert dat alle horren pollenwerend zijn. In de praktijk blijkt dit niet het geval. Een anti pollenhor moet namelijk voldoen aan strikte eisen. Een pollenhor maken van een gewone hor is namelijk niet de manier waarop een pollenhor wordt gefabriceerd. Een pollenhor maken wordt gedaan door het horgaas van een anti pollenhor te voorzien van een speciale afwerklaag zodat het 100% pollenwerend is. De horren met pollenfilter zijn gemaakt van zeer fijn geweven gaas. Het voordeel is dat deze horren tegen pollen luchtdoorlatend zijn. Dit houdt in dat de frisse buitenlucht wel nog steeds door de hor wordt geventileerd maar dat je verder geen last hebt van de rondvliegende pollen. De pollenwerende horren zijn in verschillende vormen verkrijgbaar. Zo kunnen wij een pollenhor maken die dienst doet als raam rolhor,of inzethor .

Over het algemeen loopt het hooikoortsseizoen van januari tot en met begin oktober. Deze periode is afhankelijk van de bloeiperiode van planten, bloemen en grassen. De bloeiperiode in combinatie met warme temperaturen + wind zorgt ervoor dat de pollen door de lucht worden verspreid. Pollenwerende horren zijn een uitstekende aanvulling op de bescherming tegen de pollen.

Bekijk ook eens onze rolhordeuren en plissé hordeuren op maat.

Pollenhor prijs

Geniet meer van de warme zomermaanden door een pollenhor kopen en bereken nu online je hor tegen pollen. De pollenhor prijs is zo scherp omdat wij niet met voorraden werken. Onze anti pollenhor is namelijk een maatwerkproduct. Maak gebruik van de handige configurator en bereken direct de pollenhor prijs zodat je kunt overgaan tot een pollenhor kopen.

Tips voor optimaal gebruik

Voor optimaal gebruik van de anti pollenhor is het advies om gebruik te maken van onderstaande tips:

  1. Zorg ervoor dat de rest van de ruimte geheel is afgesloten. Op deze manier worden de pollen optimaal geweerd van binnenkomst in een kamer.
  2. Deze tip is een aanvulling op bovenstaande tip. Stel dat er een pollenhor is aangeschaft voor de schuifpui, vergeet dan niet om in de rest van het huis ook gebruik te maken van pollenwerend gaas. Anders kunnen de pollen op een andere manier het huis binnenkomen.
  3. Kies voor een op maat gemaakte pollenhor. Voordeel is dat je zeker weet dat de maten kloppen en dat het vrij eenvoudig is om de hor zelf te monteren.

Een hor kopen met pollenwerend gaas is ideaal om te genieten van de buitenlucht in huis zonder dat je last krijgt van hooikoorts!