Vliegendeur kopen: Tot 30% voordeel!

De meest gebruikte en beste oplossing voor een deur of een deur is de plissé vliegendeur. Bekijkt u dit korte filmpje voor alle voordelen die onze vliegendeuren u kunnen bieden.

Maatwerk vliegendeuren

De plissé vliegendeuren zijn horren die zeer makkelijk zelf te plaatsen zijn en past in vrijwel ieder kozijn. Mede door het grote aanbod in maatvoering is er voor iedere deur een oplossing. De plissé hordeur systemen kunnen naar elkaar toe worden gebruikt in een situatie waarbij grote breedtes overbrugt dienen te worden. De plissé vliegendeur kan ook gekoppeld worden door middel van een koppelprofiel waarmee één grote deur gecreëerd wordt.
Type hor Plissé hordeur SUAVE Plissé hordeur
  Prijs vanaf  ✓ Vanaf € 210,-  ✓ Vanaf € 210,-
  Bediening  ✓ Best getest & Goed  ✓ Goed
  Kwaliteit  ✓ Sterk & 50% stiller + exclusief bij        Horrengigant verkrijgbaar!  ✓ Basic
  Kleuren omlijsting  ✓ 24 RAL standaardkleuren  ✓ 9 RAL standaardkleuren
  Levertijd  ✓ 15-20 werkdagen  ✓ Binnen een week!

Schuifpui met plissé vliegendeur

Schuine dorpels bij schuifpuien zijn makkelijk te corrigeren door een optionele schuine ondergeleider te plaatsen zodat de plissé vliegendeur gemakkelijk te bedienen is.
Indien de plissé vliegendeur op het kozijn gemonteerd wordt kan men gebruik maken van een zogenaamde op de dag set. Hiermee maakt u een “kozijn op een kozijn”. Deze oplossing is ook ideaal als u een grote raampartij heeft in uw appartement wat gesitueerd is op grote hoogte en toch gebruik wil maken van een plissé vliegendeur. Een ideale oplossing voor ramen zijn de inzethorren. Deze kunt u gewoon laten zitten, maar u kunt het raam wel gewoon bedienen.

Voordelen van een vliegendeur

Met een hor voorkom je dat insecten, pollen, muggen, etc. je woning betreden. Het fijne gaas zorgt ervoor dat een hor wel verkoeling brengt tijdens de warmere maanden in het jaar. De voordelen van een vliegendeur lees je hieronder:

  • Voorkomt de binnenkomst van insecten, pollen, muggen, etc. 
  • Een gerust gevoel als je tijdens de warmte een raam/schuifpui/deur wil open doen
  • Relatief goedkope oplossing
  • Het gaas is van hoge kwaliteit en doorzichtig waardoor een vliegendeur van Horrengigant geen afbreuk op de ruimtelijk inrichting van een woning
  • Een vliegendeur wordt op maat gemaakt, dit scheelt een hoop tijd en zorgen tijdens het monteren van de hor

Hoe plaats ik een vliegendeur in mijn huis?

Het voordeel van het kopen van een vliegendeur plissé bij Horrengigant is dat u met behulp van de configurator zelf een vliegendeur op maat kan maken. Na het invullen van de benodigde informatie ziet u niet alleen wat de kosten zijn, maar kunt u er ook gerust op zijn dat de hor past in uw woning. Als u een hor bij de bouwmarkt koopt dan moet u de hor zelf op maat maken. Het bestellen van een vliegendeur bij Horrengigant scheelt dus een hoop tijd en zorgen. Naast vliegendeuren is het ook mogelijk om vliegenraam horren of een vliegengordijn op maat te laten maken.

Nadat u de vliegendeur op maat heeft laten maken, is het simpelweg een kwestie van de montagehandleidingen volgen. Hier ziet u een overzicht met alle montagehandleidingen. Afhankelijk van het type plissé vliegendeur wordt een specifieke handleiding meegestuurd. Komt u niet uit de handleiding? Laat het ons dan weten. We helpen u graag op weg, ook als u hulp nodig heeft met een hordeur!