Deurhor OP MAAT: GEBRUIK DE CONFIGURATOR

Wil je graag alle insecten en beesten buitenhouden? Dan is een deurhor op maat precies wat je zoekt. Onze deurhorren zijn zeer eenvoudig zelf te plaatsen en passen in vrijwel alle soorten kozijnen. Als het op de grootte aankomt van deurkozijnen, dan verschillende deze vaak qua maat. De ideale oplossing is een deurhor op maat laten maken. Je kunt dit bij ons eenvoudig doen met behulp van onze configurator. Hiermee kun je stap voor stap je eigen deurhorren samenstellen. je kunt dit bij ons doen voor een scherpe prijs, bij ons kun je een goedkope hordeur op maat kopen.

Wat voor een deuropening je ook hebt, een deurhor valt er vrijwel altijd in te plaatsen. Je kunt bijvoorbeeld in een hele brede deuropening kiezen voor een dubbele deurhor die vanaf twee kanten naar elkaar toe schuiven. Maar wij bieden ook deurhorren aan die door middel van een koppelprofiel worden omgetoverd tot één grote hordeur.

HOE KIES JE SNEL EEN EENVOUDIG EEN DEURHOR?

Je kunt met behulp van de configurator in een paar eenvoudige stappen een deurhor samenstellen voor jouw deuren. Deze stappen zijn als volgt:

 1. Kies het type deur. Is jouw deur een draaideur, een schuifpui of heeft zijn het openslaande deuren?
 2. Kies welk type hor voor de deur je wilt
 3. Stel de hor samen. Waar moet de hor gemonteerd worden, welke maten moet de hor hebben en welke kleur moet de deurhor worden.
 4. Kies welke accessoires je bij de hor wilt

Als je deze stappen heeft doorlopen, dan kun je snel genieten van je goedkope hordeur op maat!

MATEN OPMETEN DEURHOR

Als je een deurhor wilt bestellen, dan is het natuurlijk belangrijk om de juiste maten op te meten. Gelukkig is het vrij eenvoudig om dit te doen. Volg de volgende stappen:

 • Zorg dat je de maten van de deurhor altijd tussen de kozijnen opmeet
 • Meet de hoogtemaat op aan zowel de linker- als rechterkant
 • Meet de breedtemaat op aan zowel de boven- als onderkant
 • Vervolgens noteer je de kleinste maten in bij de configurator

En zo heb je binnen een aantal stappen de maten voor de deurhorren opgemeten.

VERSCHILLENDE SOORTEN DEURHORREN

Er zijn verschillende soort deurhorren waar je uit kunt kiezen. Zo kan het huis op verschillende manieren worden beschermd tegen insecten en beesten. Het kiezen van het type hor voor een deur is de eerste keuze die je maakt tijdens het aankopen van een deurhor. De soorten deurhorren zijn:

 • De standaard deurhor
  Dit is een veel voorkomende deurhor. Deze vaste deurhor fungeert als een tweede deur en kan eenvoudig worden geopend en gesloten worden. 
 • Rol deurhor
  Dit is geen losse deur, maar een rol die kan worden uitgetrokken. Deze moet van goede kwaliteit zijn. Een rol deurhor van mindere kwaliteit kan na verloop van tijd stroef worden en daardoor niet meer goed sluiten. 
 • Plissé hordeur
  Dit is een nieuw type deurhor. Een plissé hordeur is hetzelfde idee als een rol hordeur. Het grote verschil zit hem in het feit dat een plissé hordeur in verschillende standen kan blijven staan. Dit is een luxer model dan een normale (rol) deurhor.

Alle bovenstaande horren zijn geschikt als vliegenhor deur!

HOE KUN JE EEN DEURHOR EENVOUDIG OPBERGEN?

Een deurhor is eenvoudig te verwijderen tijdens de seizoenen dat deze niet meer nodig is. De deurhorren worden geleverd met zeer handige montageclips. Hiermee wordt het ‘demonteren’ van de deur zeer eenvoudig. Het terugplaatsen van de deurhor wanneer het insectenseizoen weer aanbreekt is ook geen probleem met behulp van de montageclips.

Ben je ook op zoek naar een hor voor raam? Klik dan snel op de link!

DEURHOR KOPEN BIJ HORRDENGIGANT.NL: WAT ZIJN DE VOORDELEN?

Als je bij ons een deurhor gaat kopen, dan profiteer je van een aantal voordelen:

 1. Deurhorren van hoge kwaliteit
 2. Met onze configurator kun je je deurhorren perfect op maat bestellen
 3. Goedkope deurhorren: Wij hebben verschillende deurhor aanbiedingen
 4. Wij bezorgen je nieuwe horren gratis bij jou thuis

> Bekijk ook eens onze inzethor raam en inklem horren op maat: Verzending = gratis!

Ik heb een kleine woning, welke hordeur raden jullie aan?

De rol hordeur neemt weinig ruimte in. Dit is geen aparte deur, maar de rolhordeur wordt uit de casette getrokken en sluit heel nauw dankzij de sterke magneet.

Ik heb een brede schuifpui, is de hordeur wel breed genoeg?

Wij verkopen ook dubbele plissé hordeuren. Deze schuif je naar elkaar toe en sluiten vervolgens in het midden. De plissé hordeur is beschikbaar tot maar liefst 600 cm.

Kan ik de hordeur makkelijk demonteren?

Ja, de hordeur is heel eenvoudig op te bergen. Is het insectenseizoen voorbij? Dankzij de handige montageclips is de hordeur makkelijk te monteren en te demonteren.