Horgaas kopen?

Ben je op zoek naar een middel om naar binnen vliegende insecten te weren? En zoek je tegelijkertijd naar een oplossing om te genieten van een fris briesje zonder dat er fijnstof in je woning waait? Dan kom je met een vliegengordijn een heel end. Toch zullen we je adviseren een hor aan te schaffen met fijn gemaasd gaas. Dan weet je zeker dat je kunt genieten van een fijn briesje zonder ongenode vliegende gasten. Gebruik de configurator om de juiste maten op de geven voor de zo gewenste gaashor.

Welke gaashorren op maat je ook kiest voor je woning, voor de kwaliteit van het gaas maakt het niet uit. Met het sterke en robuuste gaas van onze fabrikant zit je goed. Het fijn gemaasde gaas zal het werk voor je doen. Voortaan kun je door de aanschaf van een gaashor op een lome avond gewoon binnen zitten met de deuren wagenwijd open. Met gesloten gaashorren kun je het gezoem buiten zijn gang laten gaan. Binnen heb je nergens last van dankzij de gaashor op maat.

Het is mogelijk om zelf horgaas te kopen. Op diverse plekken kun je horgaas kopen. Probleem is echter wel: hoe ga je de hor op een makkelijke manier bevestigen? Bij het bevestigen van horgaas zijn scharnieren essentieel. Tevens is het belangrijk dat de hor op een gebruiksvriendelijke manier open en dicht kan. Wat een kopzorgen? Dat kan toch veel makkelijker en is vaak zelfs goedkoper!

Een kant en klare hor kopen

Bij Horrengigant is voor elk budget een passend aanbod. Dat scheelt je een boel geklus en getimmer. Streep horrengaas kopen van je to-do list en kijk eens rond op onze website. Vermijd geklus en voorkomen horgaas kopen. Wij hebben dat namelijk al voor je gedaan. Bovendien hebben wij het horgaas ook nog eens in de hor zelf geplaatst. Het enige dat jij hoeft te doen, is de maten op te meten en in de online configurator invoeren. Binnen enkele dagen wordt de hor op maat gemaakt en zo heb je de hor snel in huis. Je hoeft hem thuis alleen nog te monteren of onze montagedienst pakt dit voor je op.

Raamrolhorren:

De raam rolhor voor binnen is geschikt voor een dakraam binnen en een draairaam naar buiten. De raam rolhor voor buiten is geschikt voor een draaikiep-raam & een draairaam naar binnen.

Voorzethorren:

De voorzethor voor binnen is geschikt voor een dakraam binnen en een draairaam naar buiten. De voorzethor voor buiten is geschikt voor een draairaam naar binnen.

Raaminklemhor:

Deze hor is geschikt voor draaikiep-ramen

Hordeur:

De hordeur is geschikt voor een draaideur, schuifdeur & openslaande tuindeuren.

Gebruik de configurator voor op maat gemaakte gaashorren

Voorzie de hele woning van gaashorren om de kans op naar binnen vliegende insecten aanzienlijk te vermijden. Gaashorren zijn geschikt voor elke woning en voor elke deur- en raamsituatie. Wij helpen je met de keuze voor de ideale gaashorren. Maak gebruik van de handige online tool om de ideale gaashor samen te stellen. Dit is heel eenvoudig. De keuzehulp doet het meeste werk voor u.

Bedenk eerst of je een raam- of deurhor wilt aanschaffen. Wil je beide openingen van gaashorren op maat voorzien, kies dan voor de horoplossing die de meeste prioriteit heeft. Afhankelijk van de keuze voor een raam- of deurhor heb je de keuze uit diverse soorten horren.

Horgaas voor verschillende type horren

Horrengaas kopen kan online op verschillende websites. Bij ons kun je diverse type horrenhaas vinden voor de deuren. Het verschil? Je krijgt er ook nog eens een fijne deur- of raamhor bij. Bij ons kun je horgaas vinden voor verschillende typen deuren:

 • Een plissé hor of gordijn
 • Hor schuifpui
 • Raamhorren:
  • Rolhorren
  • Inklemhorren
  • Voorzethor
  • Voorzethor plissé unit
  • Inklemhor plissé unit
 • Deurhorren:
 • Inzethorren
 • Dakraam hor
 • Draaikiepraam hor
 • Vliegen- of muggenhor

Horgaas werkt!

Horren zijn een goede manier om invliegende insecten uit je huis te houden, maar wel als het werkt en er geen kieren of gaten in de hor of het horgaas zitten. Daarom is een passende oplossing onontbeerlijk. Je kunt natuurlijk nieuw horgaas kopen. Wij zijn echter van mening dat je beter gebruik kunt maken van het vakmanschap van onze medewerkers. Voorkomen zelf horrengaas kopen en schaf liever kwalitatieve materialen en kunde in huis zodat je kunt genieten van een geschikte hor tegen een aantrekkelijke prijs. Zo voorkom je zelf horrengaas kopen en dit gaas zelf tegen een paneel te bevestigen. Door zelf horgaas te kopen haal je je heel wat op de hals.

Wij hebben het vakmanschap, de desgewenste kwalitatieve materialen en de kunde in huis om voor jou een geschikte hor tegen een aantrekkelijke prijs te maken. Bovendien zijn de horren van Horrengigant gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Wist je dat er ook pollenhorren zijn waarmee je die vervelende pollen buiten de deur houdt.

Horrengigant voordelen

Profiteer nu van onze voordelen en bestel de horgaas.

 • Gratis bezorging bij jou thuis
 • Horgaas op maat
 • Hoge kortingen op ons gehele assortiment
 • Hoge kwaliteit horgaas

Heb je een vraag over welke gaas je nodig hebt voor deur- of raamhorren? Neem dan gerust contact op. Wij helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing op het gebied van horren. Bekijk ook eens onze luxaflexhorren.