Schuifhordeur op maat kopen

Geniet van de frisse lucht in uw huis en houd insecten buiten dankzij een op maat gemaakt schuifhordeur. Loop in de zomer gemakkelijk van binnen naar buiten en vice versa zonder u druk te maken over vliegen en andere insecten. Wist u dat een schuifhor ook muffe lucht en schimmelvorming in huis voorkomt? Bestel een schuifhordeur op maat, gebruik de handige configurator!

Type hor Plissé hordeur schuif SUAVE Plissé schuifhordeuren
  Prijs vanaf  ✓ Vanaf € 210,-  ✓ Vanaf € 210,-
  Bediening  ✓ Best getest & Goed  ✓ Goed
  Kwaliteit  ✓ Sterk & 50% stiller + exclusief bij        Horrengigant verkrijgbaar!  ✓ Basic
  Kleuren omlijsting  ✓ 24 RAL standaardkleuren  ✓ 9 RAL standaardkleuren
  Levertijd  ✓ 15-20 werkdagen  ✓ Binnen een week!

ROMAN SHADES TEGEN ZON, SCHUIFHOR TEGEN INSECTEN

Als basis voor de schuifhordeur heeft u vaste deurhorren nodig. Met behulp van een railsspoor worden deze hordeuren toepasbaar als schuifhordeuren. Boven en onder loopt de hor door het spoor. De schuifhordeur is duurzaam in het gebruik. Wanneer u een groter oppervlak moet overbruggen plaatst u meerdere schuifhordeuren. U kunt desgewenst kiezen voor meerdere rails, dan schuiven de hordeurdelen achter elkaar. Als het gaas onverwachts kapot gaat, dan moet u ook nieuwe horgaas kopen. Door het toevoegen van borstels aan de Plissé hordeur blijven de eventuele kieren afgesloten.

Alle voordelen van een schuifhor bij Horrengigant op een rijtje:

1. Geniet van het warme weer met open ramen of ’s nachts van de koele lucht zonder dat er vliegen, wespen of andere insecten de kamer binnenvliegen.

2. Bij Horrengigant.nl wordt een schuifhordeur altijd op maat gemaakt. Dit betekent 100% vakmanschap + een op maat gemaakt hor op basis van uw persoonlijke wensen.

3. Super snelle verzending en, maar nog belangrijker, altijd gratis voor alle horren!

4. De hordeur schuif is gemaakt van duurzaam materiaal. Dit houdt in dat u langdurig kan genieten van de hor schuifdeur.

5. Maak gebruik van de eenvoudige configurator en stel zelf een hor schuifdeur samen. Zo voldoet de hordeur schuif altijd aan uw wensen.

Tip: Het is ook mogelijk om een schuifhor voor een raam op maat te maken.

Schuifhordeur systemen: onopvallend en ruimtebesparend

In de configurator is het mogelijk om de schuifhordeuren op maat te maken. Een hordeur schuif is de ideale oplossing voor een ruimte met grote oppervlakten. De schuifhordeur werkt eenvoudig en is gemakkelijk schoon te maken. De schuifhordeur is geschikt voor allerlei soorten deurkozijnen, aluminium, hout en kunststof. In de configurator kunt u kiezen voor verschillende materialen en kleuren. De schuifhordeuren blijven ook bij een gesloten schuifpui gesloten in het kozijn zitten. Bekijk ook eens onze hordeur schuifpui.

> Bezorging = gratis: Bestel nu ook een inzethor of een magneet hordeur!