Schuifhordeur op maat kopen: gratis bezorging

Geniet van de frisse lucht in je huis en houd insecten buiten dankzij een schuifhordeur. Loop in de zomer gemakkelijk van binnen naar buiten en vice versa zonder je druk te maken over vliegen en andere vervelende insecten. En wist je dat een schuifhordeur ook muffe lucht en schimmelvorming in huis voorkomt? Wacht niet langer en bestel een schuifhordeur!

Schuifhordeuren: de voordelen

Een schuifpuihordeur heeft meerdere pluspunten. Het is niet alleen de ideale manier om van het warme weer te genieten mét open deuren en zónder insecten, ook profiteer je van de volgende voordelen als je kiest voor schuifpui horren op maat:

  • De hordeur schuif is gemaakt van duurzaam materiaal. Dit houdt in dat je langdurig kunt genieten van de hor schuifdeur
  • Een schuifpuihor is eenvoudig in gebruik
  • Een schuifhor is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden
  • Lever niet in op uitstraling. Onze horren zijn van hoogwaardig kwaliteit en je stel de horren zelf samen in de configurator. Kies jouw favoriete gaas en kleur. Of kies voor één van de standaardformaat horren van Bruynzeel voor een luxe uitstraling

Samenstellen met configurator of kies uit standaard maten

Het is ook mogelijk om een hor voor schuifraam te maken. Of neem een kijkje in ons assortiment standaardformaat horren van Bruynzeel! Dit is met name handig voor raam- en deursituaties met normale maatvoering. Wijken de maten voor ramen en deuren juist af, dan kun je gebruik maken van de configurator om alsnog een schuifhordeur of een andere hor voor je raam of deur samen te stellen. Bekijk ons Bruynzeel assortiment, waaronder:

> Je Bruynzeel rolhor inkorten? Bekijk de handleiding van jouw Bruynzeel hor, zoals de Bruynzeel rolhor 500 serie handleiding of de handleiding voor de Bruynzeel hordeur 500 serie.

De werking van een schuifhordeur

Als basis voor de schuifhordeur hebt je vaste deurhorren nodig. Met behulp van een railsspoor worden deze hordeuren toepasbaar als schuifhordeuren. Boven en onder loopt de hor door het spoor. Wanneer je een groter oppervlak moet overbruggen, plaats dan meerdere schuifhordeuren. Je kunt desgewenst kiezen voor meer dan één rails. Op deze manier schuiven de hordeurdelen dan achter elkaar. Voeg borstels toe aan de plissé hordeur zodat de eventuele kieren afgesloten blijven.

Schuifhordeur systemen: onopvallend en ruimtebesparend

In de configurator is het mogelijk om de schuifhordeuren op maat te maken. Een hordeur schuif is de ideale oplossing voor een ruimte met grote oppervlakten. De schuifhordeur werkt eenvoudig en is gemakkelijk schoon te maken. De schuifhordeur is geschikt voor allerlei soorten deurkozijnen, aluminium, hout en kunststof. In de configurator kun je kiezen voor verschillende materialen en kleuren. De schuifhordeuren blijven ook bij een gesloten schuifpui gesloten in het kozijn zitten. Bekijk ook eens onze hordeur schuifpui.

Onze extra service

Als het gaas van je schuifhordeur of je inzethor onverwachts kapotgaat, moet je nieuw horgaas kopen. Ook dit doe je bij ons. Let wel, dit kan enkel als je al klant bij ons bent. Voor gaas dat stukgaat aan je hor van een andere partij, leveren wij geen losse producten. Neem contact op met de klantenservice voor de levering van aparte onderdelen voor je hordeur.

Bekijk ook eens: