PLISSÉHOR VOOR RAMEN

Deze strak vormgegeven plissehorren voor ramen zijn zeer eenvoudig zelf te plaatsen. Ze passen in vrijwel elke kiep- en kantelraam kozijn. De plisse raamhorren worden volledig op maat afgewerkt zodat ze perfect in je raam passen.

Raamrolhorren:

De raam rolhor voor binnen is geschikt voor een dakraam binnen en een draairaam naar buiten. De raam rolhor voor buiten is geschikt voor een draaikiep-raam & een draairaam naar binnen.

Voorzethorren:

De voorzethor voor binnen is geschikt voor een dakraam binnen en een draairaam naar buiten. De voorzethor voor buiten is geschikt voor een draairaam naar binnen.

Raaminklemhor:

Deze hor is geschikt voor draaikiep-ramen

RAAM PLISSÉ HORREN OP MAAT: GEBRUIK DE CONFIGURATOR

Bij ons kun je de nieuwe raam plisséhorren zelf op maar samenstellen. Met behulp van onze eenvoudige configurator doe je dit binnen een paar minuten.

 1. Kies de toepassing van je plissé raam hor. Je hebt de keuze uit:
  • Draaikiep raam
  • Dakraam binnen
  • Draairaam naar buiten
  • Schuifraam
 2. Kies het type hor
 3. Vul de maten van de Plisséhor in

Afhankelijk van de toepassing kun je bij stap 3 extra velden invullen die van toepassing zijn voor dat type raam.

VERSCHILLENDE MODELLEN PLISSÉ RAAMHORREN

Raam plissé horren zijn uitermate schikt voor draai- en kiep ramen. Je raam kan zowel blijven draaien als kantelen, je hor kan blijven zitten. Wil je het raam kunnen openen, dan kun je de hor laten zitten en schuif je het plissé gedeelte eenvoudig op.

De profielen van de plissé raamhorren zijn gemaakt van aluminium en in diverse standaard kleuren gemoffeld. Uiteraard is het ook mogelijk om de nieuwe plissé raamhor in ieder gewenste kleur te laten moffelen. De kunststof onderdelen van de plisséhordeur zijn van hoogwaardige materialen waardoor je plissé raamhor jaren meegaat.

Heb je ook al eens onze inzethor op maat bekeken?

ONDERHOUDEN EN SCHOONMAKEN

Het onderhouden van plissé raamhorren is vrij eenvoudig. De plissehorren kunnen blijven hangen bij bijna elke weersomstandigheid. Wind, regen, hagel of harde wind, de plissé raamhor blijft in prima conditie. De plisséhordeur is ook zeer eenvoudig te verwijderen. De hor is als geheel uit het raam te nemen en handig op te bergen. Terugplaatsen is ook zeer eenvoudig.

Bekijk ook eens de raam voorzethorren