Hor voor een uitzetraam: stel zelf samen in de configurator

Vliegen. Muggen. Wespen. Pluisjes. Allemaal ongedierte en rommel dat u al tijden uit alle macht buiten de deur wilt houden. Een hor voor een uitzetraam is een ideale oplossing voor het vliegjesprobleem. Uitzetraam open, hor ervoor en frisse lucht zónder ongedierte naar binnen. Zeker op warme zomerdagen is dit meer dan gewenst. Een hor voor uitzetraam kan wel eens een uitdaging zijn bij een uitzetraam. Het is hierbij belangrijk dat het beslag van het uitzetraam volledig uitgeklapt wordt en niet meer naar binnen uitsteekt. Een plissé hor of een rolhor zijn bij uitstek geschikt als hor voor uitzetraam.

Houdt een hor alle vliegen tegen? In principe wel, maar dan is het natuurlijk wel belangrijk dat u de hor uitzetraam goed dicht drukt. Blijft de uitzetraam hor nog op een kiertje open staan, dan is het natuurlijk logisch dat er alsnog ongedierte naar binnen glipt.

Hoe werkt de configurator?

U kunt zelf uw hor maken voor een uitzetraam in onze configurator. Zo bepaalt u helemaal zelf de hoogte, de breedte en de kleuren. De configurator werkt heel eenvoudig en is overigens geschikt voor allerlei type horren.

In een paar stappen kunt u de hor maken voor uitzetraam.

  1. Kies de juiste toepassing: kies hier voor draairaam naar buiten met als mogelijkheid een plissé hor of een rolhor
  2. Bepaal het type: hier kunt u uit een paar verschillende type hor kiezen. Elke type heeft zijn eigen speciale eigenschappen.
  3. Voer de gewenste maat en kleur in: meet nauwkeurig de maten tussen het venster op en kies de mooiste kleur uit.

Nadat de hor voor uitzetraam samengesteld is, kunt u de bestelling bevestigen.

Profiteer van al onze voordelen

Wilt u de hor uitzetraam bestellen? Dan profiteert u van een heel aantal voordelen. Wij bezorgen onder andere gratis de horren bij u thuis. De bezorgkosten zijn dus geheel kosteloos.

  • Gratis bezorgkosten
  • Horren perfect op maat
  • Scherpe prijzen
  • Hoge kwaliteit

Wist u dat u niet alleen plissé raamhorren kunt bestellen bij HorrenGigant, maar ook plisse hordeuren, rolhordeuren en ander type raamhorren?