Maatwerk muggendeuren

De meest gebruikte en beste oplossing voor een deur of een deur is de plissé muggendeur. De plissé muggendeur is zeer makkelijk zelf te plaatsen en past in vrijwel ieder kozijn. Mede door het grote aanbod in maatvoering is er voor iedere deur een muggendeur oplossing. De plissé muggendeur systemen kunnen naar elkaar toe worden gebruikt in een situatie waarbij grote breedtes overbrugt dienen te worden. De plissé muggendeur kan ook gekoppeld worden door middel van een koppelprofiel waarmee één grote deur gecreëerd wordt.

Schuifpui met plissé muggendeur

Schuine dorpels bij schuifpuien zijn makkelijk te corrigeren door een optionele schuine ondergeleider te plaatsen zodat de plissé muggendeur gemakkelijk te bedienen is. Indien de plissé muggendeur op het kozijn gemonteerd wordt, kan men gebruik maken van een zogenaamde op de dag set. Hiermee maak je een “kozijn op een kozijn”. Zelfs wanneer je op grote hoogte woont, is het toch mogelijk om gebruik te maken van horren.

Frans balkon

Voor een zogenaamd frans balkon is de plissé muggendeur een uitkomst. Een plissé muggendeur wordt op maat geleverd waardoor altijd het perfecte resultaat behaald wordt. Deze balkonhor is bij uitstek geschikt als hor voor een Frans balkon Een plissé muggendeur wordt op maat geleverd waardoor altijd het perfecte resultaat behaald wordt. De hordeur balkon is geschikt voor allerlei balkon- en patiodeuren en heeft dezelfde werking als een standaard muggendeur. Heerlijk toch? Je kunt zelfs op (grote) hoogte genieten van de hordeur balkon met onze speciale hor voor Frans Balkon.

Wat een hor voor Frans balkon zo bijzonder maakt is de Japanse vouwkunst van het gaas van de plissé muggendeur. Omdat deze hordeur balkon opvouwbaar is, is het mogelijk om de muggendeur op de kleinste locaties te installeren. Neem nu een Frans balkon. De (loop)ruimte is nihil en het is niet mogelijk om een balkonset te plaatsen. Een Frans balkon is puur een esthetisch fraaier plaatje voor de gevel van je huis. En het is natuurlijk ook prettig dat je vanuit je huiskamer op een klein balkonnetje met gietijzeren spijlen kijkt. Met een hor Frans balkon kun je er nog eens extra van genieten. Een hor voor een Frans balkon zorgt er namelijk voor dat er geen verdwaalde vogel binnenvliegt. Laat staan insecten. Bovendien komt er een heerlijke bries binnen door je balkonhor.

Diverse kleuren profielen

De profielen van de plissé muggendeur zijn gemaakt van aluminium en in diverse standaard kleuren gemoffeld. Uiteraard is het ook mogelijk om je plissé muggendeur in ieder gewenste kleur te laten moffelen. De kunststof onderdelen van de plissé muggendeur zijn van hoogwaardige materialen waardoor de hor voor deur jaren meegaat.

Weersbestendig en onderhoudsvrij

De plissé muggendeur is onderhoudsvrij en kunt zowel buiten als binnen gebruiken. Als je de plissé muggendeur buiten in gebruik hebt, is het raadzaam regelmatig de ondergeleider te ontdoen van vuil. Hierdoor blijft de plissé muggendeur probleemloos werken. Ook op zoek naar een manier om muggen via het raam tegen te houden? Dan is een muggenraam misschien iets voor u.

Eenvoudig op te bergen

De plissé muggendeur is ook zeer eenvoudig te verwijderen. Door middel van handige montageclips kun je de muggenhor op maat opbergen voor de tijd dat je hem niet nodig hebt. Terugplaatsen is ook zeer eenvoudig.

> Bestel nu een inzethor raam en profiteer van gratis verzending!