CARAVAN HORDEUR OP MAAT BIJ HORRENGIGANT

Heerlijk met de caravan op vakantie, een ideale manier om luxe en comfortabele manier te genieten op een eigen plek. U kunt elke kant op die u wilt en bent zo vrij als een vogel, een optimaal gevoel van vrijheid. U zorgt er natuurlijk voor dat uw caravan zo compleet mogelijk is ingericht. Bij deze inrichting horen geen insecten zoals muggen vliegen. De ideale oplossing hiervoor is een caravan hordeur, deze zijn ook nog eens voorzien van verduistering en vitrage. Als uw caravan nog geen hordeuren heeft, dan bent u hier aan het juiste adres. Wij leveren u een passende caravan hordeur. Voor zowel de ramen als de caravandeur kunnen wij een op maat gemaakte horgordijn voor caravandeur leveren.

Type hor Plissé hordeur SUAVE Plissé hordeur
  Prijs vanaf  ✓ Vanaf € 210,-  ✓ Vanaf € 210,-
  Bediening  ✓ Best getest & Goed  ✓ Goed
  Kwaliteit  ✓ Sterk & 50% stiller + exclusief bij        Horrengigant verkrijgbaar!  ✓ Basic
  Kleuren omlijsting  ✓ 24 RAL standaardkleuren  ✓ 9 RAL standaardkleuren
  Levertijd  ✓ 15-20 werkdagen  ✓ Binnen een week!

HORDEUR VOOR CAMPER EN CARAVAN SAMENSTELLEN

Met de handige configurator van Horrengigant, uw online meet assistent, wordt u tijdens het bestelproces begeleid bij het invoeren van de maten. Aan de hand van een aantal eenvoudige stappen kunt u uw eigen hordeur caravan samenstellen:

 1. Kies het type hordeur camper u wilt
 2. Kies vervolgens uit de verschillende horren voor uw caravan. Aan de hand van de specificaties kunt u een keuze maken
 3. Kies de maten voor de caravan hordeur

Met hulp van de configurator regelt u ruim voordat de vakantie begint dat uw caravan nog comfortabeler wordt. Misschien is een hordeur schuifpui ook wel iets voor u!

PLISSÉ HORDEUR VOOR DE CARAVAN

Er zijn verschillende mogelijkheden om vliegende insecten buiten uw caravan te houden. . Zo beschikken wij over een ruim assortiment met vliegengordijnen, een horgordijn camper, horlamellen en is er ook de plissé hordeur voor de caravan. Om insecten buiten te houden, is de caravan hordeur plisse ideaal. Alle gaatjes en kieren worden in dit horgordijn caravandeur perfect afgesloten. Horrengigant biedt u de mogelijkheid een caravan hordeur zeer eenvoudig én tegen een gunstige prijs online te bestellen. Goed voor uw portemonnee en goed voor uw doel: een vliegenvrije caravan/camper met de plissé hordeuren van Horrengigant.

UW VOORDELEN BIJ HORRENGIGANT

Als u een hordeur caravan neemt van Horrengigant, dan profiteert u onder andere van de volgende voordelen: 

 • Drie jaar garantie op alle hordeuren voor de camper of caravan
 • Snelle levering van uw hordeur en horgordijn camper
 • Grootste assortiment van horren voor campers en caravans
 • Meeste ervaring en kennis op het gebied van horren
 • En nog veel meer, bekijk daarom ook eens onze inzethor en voorzethor op maat!

Hordeur caravan onderhouden

Als u uw hordeur caravan goed wilt gebruiken, dan is onderhoud belangrijk. Gelukkig heeft u als voordeel dat onze caravan hordeuren praktisch onderhoudsvrij zijn. Het enige wat u hoeft te doen:

 • Een doekje nat maken, het doekje langs het gaas van de hordeur caravan halen
 • Het gaas van de hordeur caravan droogt vanzelf op, dus u hoeft het niet zelf af te drogen
 • Het frame van de hordeur caravan kunt u ook simpelweg schoonmaken door er een nat doekje langs te halen

Een hordeur voor een caravan brengt heel wat voordelen met zich mee. Het grootste voordeel is dat de horgordijn caravandeur insecten tegenhoud, terwijl u toch kunt ventileren. Een ander groot voordeel van een hordeur caravan / horgordijn camper is dat u deze eenvoudig kunt opbergen als u deze niet meer gebruikt. Deze horren beschikken namelijk over montageclips waarmee je de hor eenvoudig demonteert. Hierdoor kunt u de plisse hordeur caravan ook weer eenvoudig terugplaatsen.

Zijn de hordeuren voor caravans ook verduisterend?

Ja, de hordeur voor caravans verduisteren ook en functioneren daarnaast als vitrage. Een multifunctionele hordeur dus.

Wat is de levertijd van de hordeur voor caravans?

Dit hangt af van welke type hordeur je kiest. De standaard plissé hordeur kan binnen één week al bezorgd zijn. De plissé hordeur Suave doet er ongeveer 15-20 werkdagen over.

Kan ik deze hordeur ook demonteren?

Ja, de hordeur is heel eenvoudig te demonteren. De horren zijn voorzien van montageclips, hierdoor zijn de horren eenvoudig te monteren én te demonteren.