Welke horren kan ik eenvoudig weghalen tijdens de herfst/winter?

Waar men in de zomer bijna de hele dag buiten is, zitten we lekker weer binnen met de verwarming aan aan de donkere dagen eraan komen. Horren houden allerlei gekriebel tegen en laten tijdens broeierige avonden in de zomer toch nog een fris briesje door. Tijdens de herfst en winter verliest de hor zijn functie. Mensen zijn weer wat vaker binnen, de ramen en deuren gaan minder open en insecten zijn ver te zoeken. Een hor is dus niet per se meer nodig. Gelukkig is het heel eenvoudig om onze horren tijdelijk weg te halen en op te bergen.

Eenvoudig weghalen

Je kunt er voor kiezen om de horren weg te halen, maar je kunt de horren ook laten zitten. Onze horren zijn van hoge kwaliteit. Een inzethor zit geklemd tussen de kozijnen. Wanneer je de clipjes indrukt gaat de inzethor gemakkelijk uit het kozijn. De voorzethor zit vast, maar door de draainokken kun je deze ook loshalen. De rolhor zit vast op of in het kozijn maar bij slecht weer kun je de hor gemakkelijk oprollen. Heb je een plissé hordeur? Haal dan het gaas uit de cassette.

Ons assortiment horren

Weghalen en weer terugplaatsen is mogelijk bij diverse horen. In ons assortiment beschikken wij over plissé hordeuren.

Niet alleen bieden wij een goedkope hordeur aan. Ook voor ramen hebben wij diverse maatwerk oplossingen. Horrengigant beschikt over de volgende type raamhorren:

 

Standaardformaat horren

Naast de mogelijkheid om horren op maat te maken, kun je ook kiezen voor onze standaard horren. Deze horren zijn van het merk Bruynzeel en deze horren zijn verkrijgbaar in verschillende standaard maten. Kies onder andere uit de volgende horren:

> Een hor voor dubbele deur of een hordeur met magneten nodig? Ook dit vind je in ons assortiment. Verzending = gratis!