Welke horren kan ik eenvoudig weghalen tijdens de herfst/winter?

Waar men in de zomer bijna de hele dag buiten is, verschansen we ons in onze woningen als de donkere dagen eraan komen. Wanneer de maanden met de R weer voor de deur staan, is het tijd om tenten, slaapzakken en vakantiekoffers achter slot en grendel te plaatsen. Maar hoe zit het met het typische zomerse vernuft: de hor?

Ideaal zijn ze. Horren houden allerlei gekriebel tegen en laten tijdens broeierige avonden in de zomer toch nog een fris briesje door. Tijdens de herfst en winter verliest de hor zijn functie. Mensen zijn weer wat vaker binnen, de ramen en deuren gaan minder open en insecten zoeken ook weer holletjes op. Een hor is dus niet per se meer nodig. Gelukkig is het heel eenvoudig om onze horren tijdelijk weg te halen en op te bergen.

Eenvoudig weghalen

U kunt er voor kiezen om de horren weg te halen, maar u kunt de horren ook laten zitten. Onze horren zijn van hoge kwaliteit en kunnen verschillende weertypes aan. Als u besluit om de horren te verwijderen, doet u dit gemakkelijk door het los klikken van de montageclips. Door deze clips is het heel eenvoudig om de hor in de lente of zomer weer terug te plaatsen.

Ons assortiment horren

Weghalen en weer terugplaatsen is mogelijk bij diverse horen. In ons assortiment beschikken wij over de volgende deurhorren: Hieronder vindt u het overzicht met type horren die wij aanbieden, zo hebben wij de volgende deurhorren:

Niet alleen bieden wij deurhorren aan. Ook voor ramen hebben wij diverse maatwerk oplossingen. Horrengigant beschikt over de volgende type raamhorren: