Vliegengordijn bouwmarkt

Voordelen vliegengordijn Horrengigant t.o.v. bouwmarkten

Om een goed beeld te schetsen van de voordelen van een vliegengordijn van Horrengigant in vergelijking met een vliegengordijn van de bouwmarkten, denk aan Karwei/Praxis/Gamma, leest u hieronder de belangrijkste voordelen in een rijtje:

1.       Bouwmarkten bieden standaard maten

Horrengigant is 100% vakmanschap. Dit houdt in dat u zelf kan kiezen hoe de vliegengordijn er uit komt te zien en de hor tevens aanpassen afhankelijk van specifieke maten.

2.       Gebruik de eenvoudige configurator van Horrengigant

Met behulp van de configurator is het mogelijk om de hor of hordeur helemaal zelf samen te stellen. Dit begint niet alleen bij de maat maar ook bij de specifieke modellen en kleuren.

3.       Gratis verzending

De vliegengordijnen van Horrengigant worden gratis verzonden. Zo bestelt u vrij eenvoudig vanaf huis uw nieuwe hor zonder dat u hiervoor de bouwmarkt hoeft te bezoeken.

Maak gebruik van onze handige online configurator. Voer uw maten in de online configurator en bereken direct de prijs afhankelijk van uw specifieke wensen.

Vliegengordijn gamma en praxis: de voordelen van Horrengigant

Wij bieden u graag een ruime keuzemogelijkheden als u uw horren besteld. Zo bieden wij u kwaliteit en verschillende materialen. Dit alles voor een voordeligere tarief dan de vliegengordijnen van de gamma en de praxis

U kunt bij ons terecht voor een breed palet aan vliegengordijnen. Wij bieden u kwaliteit en een ruime keuze uit materialen, dit alles voor een zeer voordelig tarief. Zo is het mogelijk om bij uw interieur een passende hor samen te stellen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u het vliegengordijn liever niet zelf monteren? Maak dan gebruik van onze montagedienst!

Onze tips tegen insecten

Insecten kunnen heel hinderlijk zijn als ze in huis boven je hoofd rondzwermen. Een vliegengordijn is dan een ideale oplossing. Maar het kan helaas toch weleens voorkomen dat een insect binnenkomt. Gelukkig zijn er ook nog een aantal andere mogelijkheden om insecten uit huis te houden. Onze tips om insecten helemaal uit huis te houden zijn als volgt:

-          Plaats een muggenlamp

-          Gebruik een klamboe als u op vakantie gaat

-          Draag kleding zodat muggen op minder plekken kunnen prikken

-          Gebruik muggenbestrijdingsmiddelen

-          Elektrische vliegenmepper

Deze tips helpen je met muggen die al in huis zijn, maar de beste manier om muggen uit huis te houden is door middel van een vliegengordijn.