Welke verschillende type horren zijn er?

Bij Horrengigant verkopen wij verschillende soorten horren. Zo zijn er horren voor het raam en voor deuren. Er zijn verschillende soorten raamhorren en deurhorren verkrijgbaar. 

Verschillende type deurhorren

Wij hebben alleen de Plissé hordeur genaamd: "Plissé hordeur - De originele". Deze hordeur is mogelijk voor de volgende type deuren:

  • Draaideuren
  • Openslaande deuren
  • Schuifpui

Je kunt bij ons de volgende type deurhorren verkrijgen:

  • Plissé hordeur: De hordeur van plissé is een verbinding van geribbeld gaas, zeer sterke stabilisatiekoorden en een aluminium geraamte. De hordeur is geschikt voor een schuifpui, een draaideur of voor een openslaande deur.
  • Hordeur schuifpui: de meest gebruikte oplossing voor een schuifpui is een plissé hordeur, maar het is ook mogelijk om een hor voor een enkele deur of voor twee deuren aan te schaffen. Ook kun je kiezen voor een hor dat uit meerdere delen bestaat waardoor er een grote afstand tussen de kozijnen overbrugd kan worden.

Verschillende type raamhorren

Wij hebben de volgende type raamhorren:

Inzethor
Een inzethor zijn speciaal gemaakt voor draaikiep ramen. het is heel eenvoudig de inzethor te plaatsen. Deze heeft namelijk geen gereedschap, tape of schroeven nodig. Zoals de naam al zegt klem je de hor tussen de kozijnen van het raam.

Rolhor
Rolhorren hebben het grote voordeel dat ze in de winter niet opgeborgen hoeven worden. Je kunt heel gemakkelijk de hor oprollen.

Voorzethor
De voorzethor wordt “vast op het kozijn” gemonteerd, maar kan zowel binnen als buiten geplaatst worden en eenvoudig worden uitgenomen dankzij de draainokken.