Kunnen horren tegen regen?

Een duidelijke website met meetinstructies, scherp geprijsde producten, een mooie afwerking en een snelle bezorging. Horrengigant levert kwaliteit op alle fronten, zelfs op een koufront: voor temperatuurwisseling zijn onze horren immuun.

Regenbestendige horren

Wanneer het overdag drukkend weer is, heeft dat vaak een fikse regenbui tot gevolg. U heeft dan vast de neiging om deuren te sluiten en het zonnescherm in te klappen. Dit laatste raden wij u zeker aan, maar u kunt uw deuren en ramen met een gerust hart op een (grote) kier laten. Het is zonde wanneer u zich de kans ontneemt om het huis af te laten koelen na een broeierige dag. Zowel bij kou of warmte is het goed om het huis te ventileren. Het materiaal van onze horren kunnen tegen een stootje en kunt u dus gerust blootstellen aan diverse weertypes. Zolang u af en toe een zeeploos doekje over de ondergeleiders haalt en het gaas zonder sop afneemt verlengt u de levensduur van uw hor aanzienlijk en kunt u lang genieten van het verkoelende effect hiervan.

Dit zijn onze regenbestendige horren

Wat regen deert onze horen niet. Ook zijn ze bestand tegen sneeuw, wind en hagel. Dit zijn de regenbestendige hordeuren die u bij ons kunt bestellen:

  • Regenbestendige plissé hordeuren
  • Regenbestendige schuifpui hordeuren
  • Regenbestendige deur rolhorren

Dit zijn de regenbestendige raamhorren die u bij ons kunt bestellen:

  • Regenbestendige raam inzethorren
  • Regenbestendige raam rolhorren
  • Regenbestendige plissé raamhorren
  • Regenbestendige raam voorzethorren

Hoogwaardige materialen

De horren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw hor lang mee gaat. Wanneer het regent hoeft u niet benauwd te zijn dat de hor kapot gaat of sneller door zijn levensduur gaat. Bij ons profiteert u daarnaast van 3 jaarfabrieksgarantie op onze horren. Mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn, dan komen wij met een oplossing.