Kunnen horren tegen regen?

Een duidelijke website met meetinstructies, scherp geprijsde producten, een mooie afwerking en een snelle bezorging. Horrengigant levert kwaliteit op alle fronten, zelfs op een koufront: voor temperatuurwisseling zijn onze horren immuun.

Regenbestendige horren

Wanneer het overdag drukkend weer is, geeft dat vaak een fikse regenbui tot gevolg. Je hebt dan vast de neiging om deuren te sluiten en het zonnescherm in te klappen. Dit laatste raden wij zeker aan maar je kunt de deuren en ramen met een gerust hart op een (grote) kier laten. Zowel bij kou of warmte is het goed om het huis te ventileren. Het materiaal van onze horren kunnen tegen een stootje en kun je dus gerust blootstellen aan diverse weertypes. Zolang je af en toe een zeeploos doekje over de ondergeleiders haalt en het gaas zonder sop afneemt verleng je de levensduur van de hor.

Dit zijn onze regenbestendige hordeuren

De hordeuren zijn bestand tegen sneeuw, wind en hagel. Dit zijn de regenbestendige hordeuren die je bij ons kunt bestellen:

Dit zijn de regenbestendige raamhorren die je bij ons kunt bestellen:

Standaard horren

Naast onze op maat gemaakte horren is het ook mogelijk om te kiezen voor horren met een standaard maatvoering. In ons assortiment vind je Bruynzeel horren die eveneens tegen regen bestand zijn. Maak je deuren en ramen af met onze horren van Bruynzeel:

Hoogwaardige materialen

De horren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor je zeker kunt zijn dat jouw hoor lang mee gaat. Wanneer het regent hoef je niet bang te zijn dat de hor kapot gaat of sneller door zijn levensduur is. Bij ons profiteer je daarnaast van 2 jaarfabrieksgarantie op onze horren. Mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn, dan komen we met een oplossing.