Bruynzeel duo plissé S900: Gratis bezorging

Muggen zijn ongetwijfeld één van de irritantste beestjes die we kennen in de zomer. Ze verstoren je nachtrust met hun gezoem en hun steken. Een goede oplossing is om een hor voor je raam te hangen. Slaap je graag in een donkere kamer? Kies dan voor een Bruynzeel S900 duo plissé. Deze hor houdt gezoem én licht buiten zodat jij geniet van een optimale nachtrust.

Wanneer kies je voor een S900 duo plissé raamhor?

Als je houdt van een donkere slaapkamer mét ventilatie dan is de duo plissé S900 een perfecte hor voor jou. De Bruynzeel S900 duo plissé hor is speciaal voor dakramen.. Deze hor is in 3 standaardmaten te krijgen. Goed om te weten is dat de breedte en hoogte van de horren in te korten zijn. De Bruynzeel S900 duo plissé hor is te verkrijgen in de volgende maten:

  • 78 x 160 cm: breedte inkortbaar tot 48 cm
  • 114 x 160 cm: breedte inkortbaar tot 73 cm
  • 134 x 160 cm: breedte inkortbaar tot 109 cm

Het kunststof kader van deze hor is de kleur RAL9010 wit. Ook de aluminium greep profielen hebben deze kleur. Het geplisseerde polyester gaas is zwart. Het verduisteringsdoek met warmte werende aluminiumfolie is wit en ook geplisseerd.

> Bekijk alle horren van de Bruynzeel S900 serie en bekijk ook eens de specificaties van de Bruynzeel S700

Gemakkelijke montage

Het is eenvoudig om de Bruynzeel duo plissé S900 zelf in te meten. Ook de montage is niet moeilijk. De hor wordt op het kozijn gemonteerd. Dit kan met schroeven. Heb je liever geen gaten in je kozijn? Dan monteer de hor met tape.

Bekijk de handleiding voor de Bruynzeel S900 duo plissé hor, hier is alle informatie te vinden die je nodig hebt om je hor goed te kunnen inmeten, inkorten en monteren. Niks staat je ongestoorde nachtrust meer in de weg.

Voordelen van een Bruynzeel S900 duo plissé hor

De voordelen om voor een duo plissé Bruynzeel S900 hor te kiezen zijn groot. Hieronder hebben we de grootste voordelen voor je op een rij gezet:

  • Insectenwering en verduisteringsgordijn: kiezen tussen één van de twee hoeft niet meer
  • Geschikt voor de meest voorkomende dakramen: ook met schuine aftimmering
  • Montage zonder schroeven mogelijk: behoud van je kozijnen
  • Eenvoudig in te korten in de breedte: zo is er voor elk raam een passende oplossing
  • Volledig aluminium profielen: dit is onderhoudsvrij. Een doekje erover en klaar
  • Het gaas zet je met de greep lijst op elke hoogte in het raam vast: hang bijvoorbeeld je beddengoed uit het raam om te luchten. Voor de rest is het raam voorzien van gaas