Raam voorzethor kopen: verzending = gratis!

Een voorzethor is een populaire hor voor het raam en ook verkrijgbaar als plissé raamhor. Het grote voordeel van raam voorzethorren is dat het eenvoudig in gebruik is. U kunt het gaasgedeelte eenvoudig openschuiven om bijvoorbeeld uw dekbed buiten te hangen. Deze horren zijn zeer geschikt om vervelende insecten zoals vliegen, muggen en wespen buiten de deur te houden.

Type hor Voorzethor
Voorzethor Deluxe Voorzethor tussen schuifgedeelte 
  Prijs vanaf  ✓ vanaf € 53,04
 ✓ vanaf € 68,64  ✓ vanaf € 71,76
  Bediening  ✓ Goed  ✓ Best getest & degelijk  ✓ Best getest & degelijk
  Kwaliteit  ✓ Sterk  ✓ Sterk  ✓ Sterk
  Kleuren omlijsting  ✓ 4 RAL standaardkleuren  ✓ 8 RAL standaardkleuren  ✓ 5 RAL standaardkleuren

Binnen en buiten toepasbaar

De voorzethor wordt “vast op het kozijn” gemonteerd, maar kan zowel binnen als buiten geplaatst, eenvoudig worden uitgenomen dankzij een vernuftig klemsysteem. De voorzethor wordt dus met draainokken op het kozijn bevestigd. De voorzethor is geschikt voor de volgende typen ramen:

  • Naar buiten draaiende ramen
  • Naar binnen draaiende ramen
  • Schuiframen

Een raam voorzethor is minder geschikt voor een kantelraam. Hiervoor kunt u beter een inzethor op maat gebruiken.

Raam voorzethorren onderhouden

Het is belangrijk dat uw raam voorzethorren lang mee gaan. Goed onderhoud is hierin een belangrijke factor. Gelukkig is een raam voorzethor praktisch onderhoudsvrij. De horren kunnen namelijk elk weerstype doorstaan. Daarnaast is het ook eenvoudig om de hor in en uit het kozijn te nemen. De horren kunnen dus ook eenvoudig worden opgeborgen tijdens de winter en herfst. Het wordt wel aangeraden om regelmatig een nat doekje over de raamhor te laten gaan. Op deze manier haalt u eventueel vuil en stof weg.

Bekijk eens ons onderstaande filmpje voor meer informatie over onze horren:

 

Insecten buiten de deur houden: onze tips

Als het mooi weer is, dan wilt u genieten van de frisse lucht. U zet dan uw ramen en deuren open om te genieten van het mooie weer. Maar tegelijkertijd laat u ook allemaal vervelende insecten binnen. Een raam voorzethor is een ideale oplossing om te voorkomen dat insecten via het raam naar binnen komen.

Maar ondanks dat met een hor de kans minimaal is dat er een insect binnenkomt, komt het weleens voor dat er toch insecten binnenkomen. Bijvoorbeeld als de hor heel even openstaat. Daarom zijn er nog een aantal andere mogelijkheden om insecten buiten de deur te houden. Hier zijn onze tips:

  • Een muggenlamp voorkomt dat insecten naar andere warmtebronnen vliegen
  • Een elektrische vliegenmepper is ideaal om insecten uit uw huis te verwijderen
  • Een klamboe over uw bed is ook een goede keuze om te voorkomen dat muggen op u gaan zitten tijdens het slapen
  • Wij adviseren het ook om kleding te dragen tijdens het slapen zodat u op zo min mogelijk plaatsen gestoken kunt worden door insecten
  • Als laatste kunt u ook overwegen om muggenbestrijdingsmiddel gebruiken om insecten af te stoten

Dit zijn een aantal tips om te voorkomen dat er insecten in uw huis gaan leven. Maar uiteindelijk zijn horren zoals de raam voorzethor de beste bescherming tegen ongewenste insecten en muggen.

> Voor een deur is een hordeur plissé of een hordeur magneet natuurlijk ideaal. Bekijk daarom ook eens onze deurhorren!