Raam voorzethor kopen: verzending = gratis!

Zomers lekker de ramen opengooien als het buiten iets af begint te koelen, dat is een heerlijk gevoel. Een minder fijn gevoel is de jeuk van de muggenbulten die je krijgt door de muggen die door het raam vliegen. Maar gelukkig is er een simpele oplossing. Ventileer je huis én houdt de muggen buiten met een voorzethor voor je ramen. Stel je eigen voorzethorren met de configurator helemaal zelf samen of ga voor een standaard voorzethor van Bruynzeel.

Het voordeel van een raam voorzethor

Een voorzethor is een populaire hor voor het raam en het is ook verkrijgbaar als plissé raamhor. Het grote voordeel van raam voorzethorren is dat ze erg gemakkelijk zijn in gebruik. Je schuift het gaasgedeelte open en dicht. Hang bijvoorbeeld het dekbed uit het raam om te luchten zonder dat de hor uit het raam gehaald moet worden.

Nog een voordeel van een voorzethor is dat het, naast insecten, ook fijnstof tegenhoudt. Zelfs tegen hooikoorts kun je een hor gebruiken. Kies in de configurator voor speciaal pollengaas.

Wanneer kies je voor een voorzethor voor je raam?

De voorzethor voor binnen is geschikt voor een dakraam binnen en een draairaam naar buiten. De voorzethor voor buiten is geschikt voor een draairaam naar binnen. Een raam voorzethor is minder geschikt voor een kantelraam. Hiervoor kun je beter een inzethor op maat gebruiken.

De voorzethor monteer je “vast op het kozijn”. Dit kan zowel binnen als buiten dankzij een klemsysteem. De voorzethor wordt met draainokken op het kozijn bevestigd.

Bekijk eens ons onderstaande filmpje voor meer informatie over onze horren:

 

Raam vliegenhor samenstellen met de configurator

Zelf stel je in een paar stappen je hor samen. Hiermee creëer je voorzethorren die aan al je eisen voldoen. Kies voor onder andere de maten, de kleur en het soort gaas. Alle stappen doorlopen? Bestel na de configurator de horren online.

Standaard voorzethorren

Met de designtool heb je veel mogelijkheden, van speciaal pollengaas en dun geweven gaas tot een specialere profielkleur zoals donkergroen, mahonie of staalblauw. Heb je geen speciale wensen? Bekijk dan ons assortiment Bruynzeel voorzethorren. We hebben van dit merk horren in het assortiment met standaard afmetingen, de meest voorkomende kleuren zoals wit en standaard gaas zoals zwart en grijs.

Raam voorzethorren: onderhoud

Je kiest natuurlijk het liefst voor een voorzethor voor een raam met een zo lang mogelijke levensduur. Goed onderhoud is hierin belangrijk. Gelukkig is een raam voorzethor praktisch onderhoudsvrij. De horren doorstaan elk weertype. Daarnaast is het ook eenvoudig om de hor in en uit het kozijn te halen. Berg de horren dus eenvoudig op tijdens de winter en herfst. Het wordt wel aangeraden om regelmatig een nat doekje over de raamhor te halen. Op deze manier haal je eventueel vuil en stof weg.

Bekijk eens ons onderstaande filmpje voor meer informatie over onze horren:

Montage

De tool doorlopen of een standaard hor gekozen en besteld? Nu is het alleen nog een kwestie van monteren. Kijk voor een duidelijke uitleg naar de handleiding. Alle montagehandleidingen vind je in een overzicht. Kom je toch niet uit de handleiding? Laat het ons dan weten. We helpen je graag op weg.

 

Bekijk ook eens: