HORDEUR GAMMA: EEN GOED ALTERNATIEF

Hordeuren worden gebruikt als buitendeur en zijn, in plaats van panelen, voorzien van een gaasnet van metaal. Dat maakt ventilatie mogelijk. Horrengigant biedt u een ruim assortiment aan oplossingen om uw ramen en deuren in de lente en zomer lekker open te laten staan, maar vliegen en andere insecten buiten te houden. Bovendien kunnen deurhorren een uitkomst bieden voor mensen die in het voorjaar last hebben van allergie en hooikoorts. Want de het alternatief op de Gamma hordeuren heeft een pollenwerend effect.
Type hor Plissé hordeur SUAVE Plissé hordeur
  Prijs vanaf  ✓ Vanaf € 210,-  ✓ Vanaf € 210,-
  Bediening  ✓ Best getest & Goed  ✓ Goed
  Kwaliteit  ✓ Sterk & 50% stiller + exclusief bij        Horrengigant verkrijgbaar!  ✓ Basic
  Kleuren omlijsting  ✓ 24 RAL standaardkleuren  ✓ 9 RAL standaardkleuren
  Levertijd  ✓ 15-20 werkdagen  ✓ Binnen een week!

GOEDKOPE DEURHORREN GAMMA: DE OPLOSSING

U kunt bij ons terecht voor een breed palet aan deurhorren. Wij bieden u kwaliteit en een ruime keuze uit materialen, dit alles voor een zeer voordelig tarief. Zo is het mogelijk om bij uw interieur een passende deurhor samen te stellen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u de hor voor deur liever niet zelf monteren? Maak dan gebruik van onze montagedienst!

> Ook op zoek naar een hor voor uw ramen? Bekijk dan eens onze inzethorren!

De voordelen van een hordeur of hor bij Horrengigant

Horrengigant biedt diverse mogelijkheden aan horren. Denk aan hordeuren, rolhorren, plisse hordeuren en nog veel meer. Graag zetten we de voordelen op een rijtje:

  1. Bij Horrengigant altijd 100% maatwerk: gebruik de configurator
  2. Bezoek ons showroom in Purmerend
  3. Gratis bezorging!
  4. Ondersteuning tijdens technische vragen tijdens het ‘doe-het-zelven’
  5. Hoge kwaliteit horren

NAAST HORREN OOK (PLISSE) ROLHORDEUREN

U voert de maten in de configurator, uw online meetassistent. De configurator helpt u stap voor stap door het proces om uiteindelijk een perfect aansluitende hordeur te bestellen. Bestel daarom niet uw plisse hordeur bij de Praxis of Gamma, maar bij ons. Dan geniet u ook van een geventileerd huis zonder hinderlijke muggen en bromvliegen!

In vergelijking met hordeur bouwmarkten zoals Gamma of Praxis biedt Horrengigant daadwerkelijk maatwerk oplossingen. Met behulp van de eenvoudige configurator ziet u in een paar minuten wat de mogelijkheden zijn voor uw woning. De configurator berekent tevens de prijs, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Probeer zelf de configurator: wij horen graag of we u kunnen helpen!

> Bij ons kunt u ook Hamstra horren samenstellen.