HORDEUR GAMMA: EEN GOED ALTERNATIEF

Hordeuren worden gebruikt als buitendeur en werken als prettige barricade tegen vliegen en tegen fijnstof. Onze breed horren gamma heeft horren die in plaats van panelen zijn voorzien van een gasnet van metaal. Dat maakt ventilatie mogelijk. Over gamma gesproken; onze hordeuren zijn een prima alternatief op Gamma horen, maar ook als andere keuze dan horren Praxis.

Horrengigant biedt je een ruim assortiment aan oplossingen om de ramen en deuren in de lente en zomer lekker open te laten staan, maar vliegen en andere insecten buiten te houden. Bovendien kunnen deurhorren een uitkomst bieden voor mensen die in het voorjaar last hebben van allergie en hooikoorts. Want het alternatief op de Gamma hordeuren en Gamma horren heeft een pollenwerend effect.

GOEDKOPE DEURHORREN GAMMA: DE OPLOSSING

Je kunt bij ons terecht voor een breed palet aan deurhorren. Denk aan plissé horren, maar ook aan de reguliere horren als alternatief op horren Gamma. Deze zijn allen van dezelfde of van betere kwaliteit dan de horren van Praxis of een hor van Gamma. Wij bieden je kwaliteit en een ruime keuze uit materialen en een breed horren gamma, dit alles voor een zeer voordelig tarief. Zo is het mogelijk om bij je interieur een passende deurhor samen te stellen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je de hor voor deur liever niet zelf monteren? Maak dan gebruik van onze montagedienst!

> Ook op zoek naar een hor voor je ramen? Bekijk dan eens onze inzethorren!

De voordelen van een hordeur of hor bij Horrengigant

Horrengigant biedt diverse mogelijkheden aan horren als alternatief op een plisse hordeur Gamma of de reguliere hor Gamma en horren Praxis. Denk aan hordeuren, rolhorren, plissé hordeuren en nog veel meer. Graag zetten we de voordelen op een rijtje:

  1. Bij Horrengigant altijd 100% maatwerk: gebruik de configurator
  2. Bezoek ons showroom in Purmerend voor een andere keuze dan de standaard horren Praxis
  3. Gratis bezorging!
  4. Ondersteuning tijdens technische vragen tijdens het ‘doe-het-zelven’ van je alternatief op de hor Gamma.
  5. Hoge kwaliteit horren

NAAST HORREN OOK (PLISSE) ROLHORDEUREN

Je voert de maten in de configurator, jouw online meetassistent. De configurator helpt je stap voor stap door het proces om uiteindelijk een perfect aansluitende hordeur te bestellen. Eén van betere kwaliteit als de plisse hordeur Gamma.

Bestel de plisse hordeur niet bij de Praxis of Gamma, maar bij ons. Kies niet voor Gamma horren of horren van Praxis. En geniet van een geventileerd huis zonder hinderlijke muggen en bromvliegen en zonder de hoofdprijs te betalen! Anders dan bij aanschaf van een hor Gamma of horren Praxis ben je bij ons stukken goedkoper uit.

In vergelijking met hordeur bouwmarkten zoals Gamma of Praxis biedt Horrengigant daadwerkelijk maatwerk oplossingen. Met behulp van de eenvoudige configurator zie je in een paar minuten wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning. De configurator berekent tevens de prijs van het alternatief op de plisse hordeur Gamma, zodat je direct weet waar je aan toe bent. Probeer zelf de configurator: wij horen graag of we je kunnen helpen!

> Bij ons kun je ook Hamstra horren samenstellen.