HAMSTRA HORREN: PERFECTE KWALITEIT!

Wil je ook lekker de ramen en deuren openzetten als het warm is zodat de warme lucht kan ontsnappen? Een open raam in de zomer resulteert al snel in de ongewenste binnenkomst van insecten. Een Hamstra plisse hordeur is dan een goed middel, maar een hor op maat van Horrengigant is het beste middel om insecten buiten de deur te houden terwijl je geniet van de frisse buitenlucht. Een hor van Horrengigant zorgt ervoor dat je kunt genieten van een maatwerk hor waardoor er geen insecten binnen kunnen komen. Net als de Hamstra hordeur zal een hordeur van Horrengigant insecten buitenhouden en kun je tegelijk van de frisse buitenlucht genieten. Met een hor van Horrengigant kun je weer optimaal genieten van een zorgeloos avondje op de bank en tegelijk een koel briesje ervaren.

Raamrolhorren:

De raam rolhor voor binnen is geschikt voor een dakraam binnen en een draairaam naar buiten. De raam rolhor voor buiten is geschikt voor een draaikiep-raam & een draairaam naar binnen.

Voorzethorren:

De voorzethor voor binnen is geschikt voor een dakraam binnen en een draairaam naar buiten. De voorzethor voor buiten is geschikt voor een draairaam naar binnen.

Raaminklemhor:

Deze hor is geschikt voor draaikiep-ramen

HOUD INSECTEN BUITEN DE DEUR: GEBRUIK DE CONFIGURATOR

Kies je voor maatwerk horren in plaats van de Hamstra plissehor? Maak dan gebruik van de configurator. Er is veel keuze als het aankomt op onze horren op maat in vergelijking met de Hamstra plisse hordeur. Met de configurator kun je eenvoudig de hor samenstellen. Dit werkt als volgt:

 1. Kies een type hor
  Bij ons vind je het beste alternatief op een Hamstra plisse hordeur, Hamstra raamrolhor of een Hamstra rolhordeur.
 2. Kies een soort hor
  Bijvoorbeeld een plissé hordeur.
 3. Stel de eigen hordeur samen
  Bepaal de maten op de plek waar je de horren wilt plaatsen en vul deze in bij de configurator.
 4. Kies de kleur van het profiel
  je kunt kiezen uit de volgende RAL kleuren:
  • RAL 9010 Wit
  • Geanodiseerd aluminium (alleen in sets)
 5. Maak een keuze uit de accessoires

HOE KUNT JE DE HAMSTRA HORREN ONDERHOUDEN? (TIPS)

Een veelgestelde vraag is “Hoe kunnen we de Hamstra horren het beste onderhouden?”. Echter kun je het beste kiezen voor een hor op maat van Horrengigant in plaats van een Hamstra plisse hordeur. Dit biedt zelfde voordelen, maar wel tegen een voordeligere prijs. Mocht je toch een Hamstra hor hebben dan lees je hier een aantal tips, zodat je de Hamstra horren kunt onderhouden:

 • Maak regelmatig het frame en Hamstra horprofiel schoon.
 • Maak het gaas van de Hamstra rolhordeur of rolhorraam schoon door hier geregeld een vochtig doekje erover heen te halen. Het gaas droogt vanzelf op.
 • De Hamstra rolhordeuren en horren zijn weersbestendig. Bij regen kun je het gewoon laten hangen.
 • Berg de Hamstra horren, zoals de Hamstra plisse hordeur of Hamstra raamrolhor, op tijdens de winter en herfst. De Hamstra horren kunnen alle weersomstandigheden aan, maar goed opbergen is uiteindelijk wel de beste keuze.

HAMSTRA HORREN

Hamstra is al meer dan 60 jaar een fabrikant en leverancier van horsystemen. De horren van Hamstra zijn van goede kwaliteit. Met een Hamstra hordeur, denk hierbij aan de Hamstra plisse hordeur of de Hamstra rolhordeur, houd je een hoop ongewenste insecten en beesten buiten, maar met een hor op maat van Horrengigant houd je alle insecten buiten. Bedenkt wel dat je van de horren van Horrengigant van dezelfde voordelen genieten als de Hamstra hordeur maar wel tegen een voordeligere prijs.

Ten opzichte van de horren van Hamstra en ook HR design horren, heb je ook een aantal andere voordelen bij HorrenGigant:

✔ Minimaal drie jaar garantie op de hor
✔ Meeste ervaring en kennis op het gebied van horren
✔ Klantenservice bereikbaar tot 21:00u ’s avonds
✔ Ondersteuning bij het ‘doe-het-zelven’
✔ Gratis bezorging bij jou thuis!
✔ Ruim assortiment aan horren!

Gebruik je horren Hamstra voor ramen of deuren? Een Hamstra plisse hordeur of Hamstra raamrolhor kun je het beste vervangen met een hor op maat van Horrengigant!

Ook op zoek naar een hor voor raam, kijk dan snel!

 

> Bestel nu een inzethor raam en profiteer van gratis bezorging!

Verkopen jullie ook hamstra horren?

Wij verkopen horren die van dezelfde kwaliteit zijn als de Hamstra horren. Onze horren zijn daarnaast voordeliger én op maat gemaakt.

Wat is het verschil tussen een hor van Hamstra en een hor van van Horrengigant?

De horren van Horrengigant zijn voordeliger én dezelfde kwaliteit dan de horren van Hamstra. Daarnaast bieden wij ook services aan als gratis bezorging, 3 jaar garantie, gratis omruilen en ondersteuning.

Zijn de horren van Horrengigant voordeliger?

Ja, het is een feit dat de horren van Horrengigant voordeliger zijn. Ben je bij een andere winkel een voordeliger prijs tegengekomen? Stuur de offerte naar ons op, wij bieden je vervolgens een concurrerende aanbieding.