Horraam op maat: gratis bezorging!

Insecten zoals vliegen, wespen en muggen houd je in de warme zomermaanden het liefst buitenshuis. Maar hoe doe je dit terwijl je wel je de ramen lekker open laat staan voor de frisse wind? Met de horramen van Horrengigant hou je effectief de beestjes buiten terwijl je de frisse lucht binnenlaat. Voor elk soort raam is er een gepaste hor. Bekijk snel ons assortiment en vind jouw nieuwe horraam.

Verschillende ramen en bijpassende horramen

Horramen zijn geschikt voor verschillende ramen zoals een draai-kiepraam en ramen die naar buiten- of binnen opendraaien. Hieronder hebben we de verschillende soorten horren voor je op een rijtje gezet, met de ramen waarom deze horren passen. Horramen zijn onder te verdelen in drie soorten horramen:

Montage horraam

Horramen zijn zowel in het kozijn (in de dag) als op het kozijn (op de dag) te plaatsen. Verder is het plaatsen van een hor vrij gemakkelijk. Zeker omdat je bij de levering van de horraam een duidelijke montagehandleiding krijgt meegeleverd. Daarnaast is de montagehandleiding ook online te vinden.

Stel je eigen raamhor samen

Horramen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Met onze configurator kun je je eigen horren maken. Met de designtool kies je onder andere voor de kleur van het profiel, het type gaas en de manier van monteren. Naast het samenstellen in de configurator hebben we ook een aantal standaardformaat horren in ons assortiment van Bruynzeel:

Zit jouw nieuwe raamhor ertussen? Bestel deze dan snel en we zorgen voor een snelle en gratis levering. Heb je nog vragen of heb je behoefte aan vakkundig advies? Neem contact met ons op via 085 - 210 23 52 of stuur een e-mail naar info@horrengigant.nl.

Bekijk ook eens: