Stap 1: Toepassing

Maak een keuze voor het raam waar de plissé hor in komt.
Het soort raam bepaald of u een voorzet- of een inzetplissé hor nodig heeft. Lees hier meer over de plisséhorren.

Wat is uw type raam?

Draairaam naar buiten
Vanaf
€ 54,76
Dakraam binnen
Vanaf
€ 54,76
Draaikiep-raam
Vanaf
€ 75,00
Schuifraam
Vanaf
€ 98,56
Draairaam naar binnen
Vanaf
€ 54,76

WAAROM KIEZEN VOOR EEN PLISSÉ RAAMHOR?

Een plissé raamhor is een hor die u zelf eenvoudig kunt plaatsen. Een raamhor plissé past in vrijwel alle raamkozijnen, waaronder kiep-kantelramen. Een plissé raamhor is 100% maatwerk. De plissé raamhor op maat kunt u eenvoudig bestellen en online zeer voordelig aanschaffen. Onze plissé raamhorren op maat zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor comfort. Met een plissé hor kunt u heerlijk genieten van een verkoelend windje tijdens de zomermaanden en van een fijne ventilatiestroom in andere jaargetijden. Een plissé hor zorgt naast comfort ook voor een verbeterde luchtkwaliteit in uw woning.

Een plissé raamhor op maat is zo besteld met onze online tool. Binnen enkele minuten kunt u genieten van uw raamhor plissé en het comfort van deze hor ervaren.

U bestelt heel eenvoudig een maatwerk plissé raamhor via onze handige configurator. Meer product informatie over onze plissé horren ziet u in onderstaande video:


Wat is het verschil tussen een inzethor en een voorzethor?

Een inzetraam wordt in het raam gemonteerd en een voorzethor wordt op het raam gemonteerd. Bij draaikiep-ramen wordt daarom een inzethor geplaatst.

In welke kleur kan ik een plissé hor bestellen?

U kunt uw plissé raamhor in verschillende RAL kleuren bestellen. Wij bieden 10 verschillende standaard RAL kleuren aan. Daarnaast kunt u ook een RAL kleur van uw voorkeur invoeren. Zo kunt u zelf uw ideale hor plissé raam samenstellen. Hier worden extra kosten in rekening gebracht en de levertijd wordt iets langer.

Hoe onderhoud ik mijn horren?

Het grote voordeel van plissé raamhorren is dat ze praktisch onderhoudsvrij zijn. De hor plissé raam is bestand tegen elk weertype zoals wind, hagel en regen. De plissé raamhor blijft in prima conditie. Wij raden wel aan om regelmatig een doekje over het profiel te halen om zo de levensduur van uw hor plissé raam te verlengen.

HOE BERG IK MIJN HOR OP?

U kunt de plissé horraam eenvoudig zelf verwijderen. De hor is simpel uit het raam te halen en op te bergen. Terugplaatsen is hierdoor net zo eenvoudig. Berg de hor op in een kast of in een schuur.

HOE HOUD IK INSECTEN BUITEN DE DEUR?

Heeft u veel last van insecten tijdens de zomer? Met bijvoorbeeld vliegendeuren houd u de insecten buitenshuis. Dit brengt een hoop comfort, vooral bij het in en uit lopen van de woonkamer richting de tuin. Insecten zijn lastig om uit het huis te houden, een hor kan niet alles in zijn eentje aan. Daarom willen wij u graag helpen met het buiten de deur houden van insecten. We beginnen bij wat niet werkt, dit zijn de grootste fabels:

 • Citronella
 • Geur- en geluidsapparaten
 • Water bij een raamopening
 • Alcohol in je lichaam
 • Extra douchen voor het slapen gaan
 • Tocht- en luchtverplaatsing
 • Licht tijdens het slapen

Alle bovenstaande fabels werken niet tegen muggen. En zo zijn er waarschijnlijk wel meerder fabels die niet werken. Tips die wel werken tegen muggen? Deze werken het beste:

 • Klamboe
 • Muggenlamp
 • DEET (muggenbestrijdingsmiddelen)
 • Elektrische vliegenmepper
 • Draag kleding tegen muggen

Maar het allerbeste tegen insecten is toch de plissé raamhor.
Bekijk ook eens de inzethor en plissé hordeur: Ideaal om insecten buiten uw huis te houden!

WAT IS EEN PLISSE ROLHOR?

Een veel gestelde vraag over de plissé rolhor is; wat is een plissé rolhor? Veel mensen denken dat een rolhor in plissé vorm te verkrijgen is. Niets is minder waar. Een plissé rolhor bestaat namelijk niet. Een plissé hor heeft namelijk een stof is dat gevouwen wordt, in plaats van gerold.