Kan de plissé hordeur zowel binnen al buiten gemonteerd worden?

Plissé hordeuren zijn ideaal voor zowel binnen als buiten! De bijzondere plooitechniek van het nauw geweven gaas houdt de insecten buiten, terwijl je van een frisse bries in de woning kan genieten. De hordeuren kunnen binnen in of op het kozijn worden gemonteerd maar ook buiten op het kozijn! 

Type hor Plissé hordeur SUAVE Plissé hordeur
  Prijs vanaf  ✓ Vanaf € 210,-  ✓ Vanaf € 210,-
  Bediening  ✓ Best getest & Goed  ✓ Goed
  Kwaliteit  ✓ Sterk & tot 50% stiller + exclusief
 bij Horrengigant verkrijgbaar!
 ✓ Basic
  Kleuren omlijsting  ✓ 24 RAL standaardkleuren  ✓ 9 RAL standaardkleuren
  Levertijd  ✓ 15-20 werkdagen  ✓ Binnen een week!

Lange levensduur en onderhoudsarm

De praktische plissé hordeuren zijn gemaakt van sterkte stabilisatiekoorden, gevouwen gaas en een aluminium omlijsting. Dit sterke bouwmetaal wordt onder meer toegepast voor vliegtuigen, hoogspanningskabels, auto’s en dakbedekking. Het materiaal heeft een lange levensduur, is onderhoudsarm en is bestand tegen roestvorming. De plissé hordeuren zijn dus zowel geschikt om binnen als buiten te monteren.

Maak de plissé hordeuren regelmatig schoon

Indien je ervoor kiest om de plissé hordeur buiten te monteren, is het belangrijk om deze regelmatig schoon te maken. Dit zorgt dat je de hor gemakkelijk open en dicht kan blijven doen. De rails van de hordeur is makkelijk te reinigen met de stozzuigermond. De stofzuiger op een lage zuigkracht zetten is al voldoende om de geleiders te ontdoen van stof. Wanneer er zich flink wat vuil heeft opgehoopt, is het raadzaam om een vochtige doek te gebruiken. Gebruik hierbij echter geen zeep, omdat sommige onderdelen van de plissé hordeur kunnen verkleuren.