Welke horren zijn het meest geschikt voor kinderen?

Wij hebben een groot aanbod raam- en deurhorren. Heb je kinderen? Dan is het een must om een hor te bestellen die jouw kids gemakkelijk kunnen bedienen. Wij vertellen graag welke horren het meest geschikt zijn voor kinderen.

Welke hor voor kinderen?

Zeker als je een deur hor wil kopen, is het belangrijk dat de kids deze gemakkelijk kunnen bedienen. De kinderen moeten namelijk wel zonder enige moeite naar buiten kunnen gaan en door de nieuwe deurhor zelfstandig te gebruiken. Maar welke deuren zijn het meest geschikt voor kinderen?

Bij Horrengigant vindt u de volgende hor die gemakkelijk door kinderen gebruikt kunnen worden:

De plissé hordeur is eenvoudig open en dicht te schuiven. Ook als jouw kind erg klein is, kan hij of zij de hordeur eenvoudig en snel openen. En ook als hor voor dubbele deur is deze hor geschikt. 

 
Type hor Plissé hordeur SUAVE Plissé hordeur
  Prijs vanaf  ✓ Vanaf € 210,-  ✓ Vanaf € 210,-
  Bediening  ✓ Best getest & Goed  ✓ Goed
  Kwaliteit  ✓ Sterk & 50% stiller + exclusief bij        Horrengigant verkrijgbaar!  ✓ Basic
  Kleuren omlijsting  ✓ 24 RAL standaardkleuren  ✓ 9 RAL standaardkleuren
  Levertijd  ✓ 15-20 werkdagen  ✓ Binnen een week!

Uw nieuwe hor inmeten

Voordat je de hor samenstelt, dient het gewenste raam- of deurkozijn ingemeten te worden. Heb je dit nog nooit gedaan? Maak je dan geen zorgen, want het inmeten van jouw nieuwe hor is erg gemakkelijk. Bekijk de diverse inmeet video's op onze website, zodat je precies weet hoe je te werk dient te gaan. Of het nu een hordeur, inzethor of rolhor is, onze video's helpen jou gemakkelijk op weg.

 
 

Bekijk ook eens: