Hor voor valraam: gratis thuis bezorgd!

Met één handomdraai is het valraam geopend. Frisse lucht stroomt van bovenaf naar binnen en vervult te ruimte. Heerlijk die koelte. Zeker wanneer het geregend heeft, ruikt de buitenlucht extra lekker. Omdat u frisse lucht zeer waardeert, staat het valraam niet voor niets vaak open. Helaas klapt u tijd de laatste tijd het raam toch wat vaker dicht. Muggen terroriseren het leven binnen.

Geef muggen, vliegen en wespen geen schijn van kans. Zorg voor een goede hor voor valraam. Deze hor valraam wordt aan de buitenkant van het raam geplaatst en houdt alle insecten tegen. Natuurlijk moet de hor voor het valraam wel precies ingemeten worden. Insecten krijgen op deze manier absoluut geen kans om binnen te dringen.

Stel de horren zelf samen

Een hor voor valraam helemaal op maat te bestellen. Dat klinkt bijna als een droom. Bij de Horrengigant wordt deze droom werkelijkheid. In onze snelle en handige configurator kunt u de valraam hor samenstellen zoals u het wenst.

Hoe werkt de configurator precies? Wij leggen het graag voor u uit hoe u horren kunt samenstellen:

  • Kies de juiste toepassing: kies hier voor de toepassing ‘inzethor’. Vervolgens kunt u kiezen uit de mogelijkheden ‘inzethor’ of ‘inzethor raam plissé’. Beide zijn geschikt voor een hor voor valraam.
  • Bepaal het type hor: in deze optie kunt u verschillende type horren uitkiezen. Elk typen heeft zijn speciale eigenschappen, dus bepaal zelf wat u het mooiste vindt.
  • Maat en kleur: Geef heel nauwkeurig de maat en kleur door voor de hor valraam. Instructies kunt u in deze video vinden.

Bij de HorrenGigant kunt u niet alleen een hor voor valraam samenstellen, maar ook een plisse hordeur, rol hordeur en raamhor. Opties te over. En dat alles om muggen en andere insecten buiten de deur te houden.

Scherpe prijzen en meer voordelen

Wilt u een hor voor valraam bestellen, dan profiteert u van ontzettend veel voordelen. Het grootste voordeel is toch wel dat de muggen buiten het huis blijven. Zo kunt u weer in alle rust slapen. Bent u bekend met onze andere voordelen?

  • Kosteloze verzending
  • Handige en snelle configurator
  • Kwaliteitsproducten
  • Hor voor valraam op maat