Hor voor een stolpraam: op maat gemaakt

In de vroege ochtend is er niets fijner dan op te staan en beide stolpramen open te zetten. De frisse buitenlucht stroomt naar binnen. De dag kan beginnen. Voor u. Maar ook voor de muggen, vliegen en andere vliegend gedierte. Zonder hor voor stolpraam kunnen insecten ongevraagd naar binnen komen. Voorkom ellelange muggenjachten. Plaats een hor voor de stolpraam.

Een hor voor het raam zorgt ervoor dat u kunt blijven genieten van de frisse lucht. Belangrijk is dat de hor goed past in of op de kozijnen. Insecten zijn slimme beestjes en weten zich door smalle spleten te wurmen. Maak het ze niet te makkelijk en zorg voor een goed passende hor.

Bij de Horrengigant kunt u de hor stolpraam helemaal op maat laten maken. U meet de maat op en wij zorgen voor een perfect passende stolpraam hor. In onze configurator kunt u de maten invoeren, de kleur en de accessoires.

Raamrolhorren:

De raam rolhor voor binnen is geschikt voor een stolpraam naar buiten. De raam rolhor voor buiten is geschikt voor een stolpraam naar binnen.

Voorzethorren:

De voorzethor voor binnen is geschikt voor een stolpraam naar buiten. De voorzethor voor buiten is geschikt voor een stolpraam naar binnen.

Tips om muggen buiten de deur te houden

Muggen zijn een verschrikking in huis. Razendsnel weten ze de weg te vinden naar binnen. Weer de uitgang van het huis vinden, dat lijkt een onmogelijke missie. Voorkom dat insecten naar binnen komen. Allereerst natuurlijk door het plaatsen van een hor stolpraam. Maar wat als de muggen tegelijk met u naar binnen glippen wanneer u de hor sluit?

Hier een aantal tips om de insecten alsnog het huis uit te jagen:

  1. Verwijder insecten met een elektrische vliegenmepper
  2. Slaap onder een klamboe boven het bed
  3. Smeer anti-muggen middel op uw huid, muggen kunnen slecht tegen muggenspray

Gratis bezorgkosten en meer voordelen

Een hor voor stolpraam bestellen levert meerdere voordelen op. Niet alleen de muggen worden buiten de deur gehouden met een raamhor of hordeur, maar u profiteert ook van de volgende voordelen:

  • Handige en snelle configurator
  • Gratis bezorging
  • Scherpe prijzen
  • Perfecte kwaliteit
  • Hor stolpraam op maat