Is de plissé hordeur ook te bestellen met pollengaas?

Wát een uitvinding! Pollengaas is van Nederlands makelij en is een veelgevraagd product als het hooikoortsseizoen is aangebroken. Niet zo gek natuurlijk om zo’n raamnet aan te schaffen. Een normale hor houdt maar een paar procent van de pollen tegen. Rustig in je huis zitten tijdens een pollenstorm is voor mensen met astmaklachten of hooikoorts dus bijzonder lastig. Wanneer je allergisch bent zijn de hordeuren van pollengaas een uitkomst. Door het zeer fijn geweven gaas weert het materiaal 99% van de pollen.

Type hor Plissé hordeur SUAVE Plissé hordeur
  Prijs vanaf  ✓ Vanaf € 210,-  ✓ Vanaf € 210,-
  Bediening  ✓ Best getest & Goed  ✓ Goed
  Kwaliteit  ✓ Sterk & tot 50% stiller + exclusief
 bij Horrengigant verkrijgbaar!
 ✓ Basic
  Kleuren omlijsting  ✓ 24 RAL standaardkleuren  ✓ 9 RAL standaardkleuren
  Levertijd  ✓ 15-20 werkdagen  ✓ Binnen een week!

Pollenpauze

Wil jij een nieuwe hor met pollengaas? Houd dan rekening met:

  • Dat niet elke hor geschikt is voor pollengaas. Zo is pollengaas nét te stug als inzetmateriaal voor plissé hordeuren. Het gaas kan door deze stugheid namelijk niet gevouwen worden. Een vaste hor is daarom een vereiste voor het plaatsen van dit soort gaas. Rolhorren kunnen wel voorzien worden van gaas, maar met een rolhor van pollengaas bereikt u het tegenovergestelde effect. Het gaas houdt de pollen wel tegen, maar omdat je de hor weer oprolt na gebruik, komen de pollen weer vrij en zweven ze gewoon jouw huis binnen.
  • Zorg voor afgesloten ruimtes. Pollengaas heeft pas effect wanneer je rekening houdt met het sluiten van deuren en ramen van andere ruimtes. Zorg dat je in alle ramen pollengaas plaatst en sluit deuren om te voorkomen dat de pollen alsnog via een andere ruimte uw huis binnendringen.

Constant niezen is voor niemand leuk. Ontsnap aan de pollen in een allergievrije zone. Plaats een hor met een pollengaas net en gun jezelf een pollenpauze.