Worden alle insecten buitengehouden met een hor?

Een vochtig vertrek en rommelige woon- en werkruimtes zijn een broedplaats voor schimmelvorming en huisstofmijt. Houd je gezondheid in ere en laat het niet zo ver komen. Hoe? Door een preventieve oplossing te plaatsen. Horsystemen op maat en standaardafmetingen bieden een uitkomst. Horren zorgen voor een fris briesje in jouw huis. Ze zorgen ervoor dat je jouw woning kunt ventileren. Uiteindelijk draagt dit bij aan een prettigere leefomgeving en een betere gezondheid.

Een hor plaatst je in jouw huis, omdat je het in de zomer prettig vindt om een vrije doorstroom van lucht binnen te laten. In de winter zorgt een hor dat de luchtvochtigheid in jouw woning op peil blijft. Horren hebben bovendien nóg een fijne eigenschap. Deze eigenschap wordt veroorzaakt door metaal, nylon of textiel. Door de fijn gemaasde horren in onze collectie kan geen enkel insect het gaas doodringen. En hoewel een hor daar niet voor gemaakt is, houdt het perfect grover vuil tegen. Denk hierbij aan dwarrelende blaadjes, takjes of en andere door de wind meegenomen kleine elementen. Het structuur van het gaas is fijn. Heel fijn. Zo fijn dat het fijn gemaasde gaas fijnstof kan tegenhouden.

Type hor Plissé hordeur SUAVE Plissé hordeur
  Prijs vanaf  ✓ Vanaf € 210,-  ✓ Vanaf € 210,-
  Bediening  ✓ Best getest & Goed  ✓ Goed
  Kwaliteit  ✓ Sterk & tot 50% stiller + exclusief
 bij Horrengigant verkrijgbaar!
 ✓ Basic
  Kleuren omlijsting  ✓ 24 RAL standaardkleuren  ✓ 9 RAL standaardkleuren
  Levertijd  ✓ 15-20 werkdagen  ✓ Binnen een week!

Een hor met pollengaas

Heb je een pollenallergie? Waarschijnlijk kom je dan niet graag buiten in het voorjaar en in de zomer. Met een horsysteem met speciaal pollengaas kun je de deuren en ramen gewoon openlaten en genieten van een verkoelende bries in huis. Luchtwegproblemen en allergische reacties zullen bij het binnenlaten van een frisse wind niet optreden.

Jouw voordelen

Kies je ervoor om een hor aan te schaffen? Dan kies je voor jouw gezondheid en een fijner leefklimaat. Bovendien profiteer je met een horsysteem van Horrengigant nog van andere voordelen:

  • Hoge kwaliteit horsystemen.
  • Kosten voor het speciaaltransport nemen wij voor onze rekening, je betaalt geen verzendkosten.
  • Je ontvangt op maat gemaakte raam- en deuroplossingen met behulp van de configurator.
  • Vlijmscherpe prijzen.

In ons assortiment hebben we ontzettend veel keus. Voor iedere raam en deur een oplossing. Bekijk eens een plisse hordeur of handige inzethor.

Type hor Raamrolhor BASIS Raamrolhor TZIPPA Raamrolhor Deluxe
  Prijs vanaf  ✓ vanaf € 92,-  ✓ vanaf € 152,-  ✓ vanaf € 152,-
  Bediening  ✓ Goed  ✓ Best getest & degelijk  ✓ Goed
  Kwaliteit  ✓ Basic  ✓ Sterk  ✓ Sterk
  Kleuren omlijsting  ✓ 3 RAL standaardkleuren  ✓ 8 RAL standaardkleuren  ✓ 5 RAL standaardkleuren
  Gaasopsluiting  ✓ Nee  ✓ Ja  ✓ Ja
  Levertijd  ✓ 5 werkdagen  ✓ 5 werkdagen!  ✓ 10 to 15 werkdagen