Hoe kan ik een hor plaatsen?

Wil je jouw raam en/of deur voorzien van een hor? Dan ben je bij Horrengigant aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment kwaliteitshorren voor ramen en deuren. Een groot voordeel van onze horren, is dat je deze eenvoudig en snel zelf kunt monteren. Hoe het bevestigen van een hor precies werkt, leest je op deze pagina.

De juiste afmetingen

Voor je een raam- en/of deurhor bestelt, moet je de afmetingen van de hor bepalen. Dit doe je door de hor in te meten. Op onze website vindt je diverse video's over het inmeten van horren. Bekijk deze filmpjes en je weet precies hoe je de afmetingen van de hor moet bepalen. Als je de juiste afmetingen van jouw raam- en/of deurhor weet, kun je deze direct bestellen in onze online shop. Bekijk hier de handige video's en instructies voor het inmeten. 

Type hor Plissé hordeur SUAVE Plissé hordeur
  Prijs vanaf  ✓ Vanaf € 210,-  ✓ Vanaf € 210,-
  Bediening  ✓ Best getest & Goed  ✓ Goed
  Kwaliteit  ✓ Sterk & 50% stiller + exclusief bij        Horrengigant verkrijgbaar!  ✓ Basic
  Kleuren omlijsting  ✓ 24 RAL standaardkleuren  ✓ 9 RAL standaardkleuren
  Levertijd  ✓ 15-20 werkdagen  ✓ Binnen een week!

Jouw nieuwe hor zelf bevestigen

Plaats je een bestelling in onze webwinkel, dan heb je jouw nieuwe hor in een mum van tijd in huis. Nu kun je de hor bevestigen. Dit lijkt misschien wat lastig, zeker als je geen ervaring hebt met het bevestigen van horren. Toch is het plaatsen van een hor geen 'rocket science'.

Bij iedere hor die wij verkopen, wordt namelijk de bijbehorende handleiding geleverd. Bestel je een plissé hordeur, dan krijg je hier altijd een handleiding bij. Met deze handleiding kunt je jouw hor zelf bevestigen. Met deze handleiding plaats je jouw nieuwe hor stap voor stap. Voor je het weet, heb je jouw nieuwe hor geplaatst. De inzethor is een uitzondering, deze is zo gemakkelijk te plaatsen dat een handleiding niet nodig is.

Heb je geen handleiding bij jouw hor gekregen? Dan kun je de handleiding van jouw hor op onze website vinden.

Type hor Raamrolhor BASIS Raamrolhor TZIPPA Raamrolhor Deluxe
  Prijs vanaf  ✓ vanaf € 92,-  ✓ vanaf € 152,-  ✓ vanaf € 152,-
  Bediening  ✓ Goed  ✓ Best getest & degelijk  ✓ Goed
  Kwaliteit  ✓ Basic  ✓ Sterk  ✓ Sterk
  Kleuren omlijsting  ✓ 3 RAL standaardkleuren  ✓ 8 RAL standaardkleuren  ✓ 5 RAL standaardkleuren
  Gaasopsluiting  ✓ Nee  ✓ Ja  ✓ Ja
  Levertijd  ✓ 5 werkdagen  ✓ 5 werkdagen!  ✓ 10 to 15 werkdagen