Voor welk type deur/kozijn is een plissé hordeur geschikt?

Plissé hordeuren zijn een staaltje vernuft. Bij Horrengigant kunt u zelf uw hordeur samenstellen. Doordat er een ruime maatvoering van plissé hordeuren is, is er voor bijna elke deur wel een oplossing.

Er bestaan kozijnen van hout, kunststof, aluminium, staal of steen. Vrijwel elk kozijn is geschikt voor de montage van een plissé hordeur. Het gevouwen gaas met een aluminium omlijsting kan op of in de dag worden geplaats. Dit betekent niets meer dan dat de plissé hordeur op of in het kozijn wordt geplaatst. Dit innovatieve systeem is ideaal voor deuropeningen waarbij een grote afstand mee moet worden overbrugd. Met een koppelprofiel worden meerdere hordeuren aan elkaar gezet. Een montage in een simpele tuindeur is echter ook gewoon mogelijk.

Montage met spiegeltape of boren in het kozijn

Aan u om te bepalen hoe u de plissé hordeur wilt monteren. De meeste mensen kiezen ervoor om de plissé deur in de dag te monteren, maar op de dag is ook mogelijk. De onderdelen, zoals de montageclips en de onderrail, kunnen met de bijgeleverde tape op het kozijn worden geplakt. Deze tape houdt echter niet op een stenen ondergrond. Mocht u helemaal niet willen schroeven, dan is het mogelijk om ook de bovenbak te beplakken met spiegeltape. Deze dient u wel los te bestellen. Mocht u twijfelen over of uw kozijn geschikt is voor montage, dan kunt u ons een foto sturen. Wij zullen aan de hand van de foto beoordelen of u kozijn in aanmerking komt voor een plissé hordeur.

Montagehandleiding

Bestudeer de gebruiksaanwijzing van uw bestelde plissé hordeur goed. De montagehandleiding worden bijgeleverd bij u bestelling, maar kunt u ook hier vinden. Wanneer u enige moeite heeft met de montage, dan kunt u gerust om hulp vragen. De medewerkers van onze servicedesk adviseren u graag.