Hoeveel jaar garantie heb ik op de hordeur?

Wanneer consumenten non-food artikelen kopen, gaat men er altijd van uit dat producten een wettelijke garantietermijn hebben. Dit is echter niet toepasbaar op elk product, aangezien het ene artikel nou eenmaal langer meegaat dan het andere. Maar hoe zit het dan met de horren van Horrengigant?

Onze horren worden uitvoerig getest op werkwijze en fouten. Voor alle artikelen die u bij Horrengigant aanschaft, mag u dan ook verwachten dat de constructie zó stevig is als wij menen. Bij normaal gebruik gaat de producten een lange tijd mee. Wanneer de constructie, het horgaas of de koorden het onverhoopt toch begeven of als er een ander euvel optreedt binnen twee jaar, dan kunt u contact opnemen met onze servicedesk. Samen bepalen wij of er een reparatie of vervanging nodig is.

Hor van een andere partij

Het kan voorkomen dat u een hordeur heeft gekocht bij een andere dealer en dat deze binnen afzienbare tijd slijtage vertoont of zelfs helemaal afgeschreven is. Horrengigant staat voor hoge kwaliteit en u mag er in alle redelijkheid vanuit gaan dat onze artikelen jaren meegaan. Wanneer u niet tevreden bent over de producten van een andere partij, kunt u gebruik maken van onze online configurator om een hor samen te stellen die wél voldoet aan uw wensen. Zo kunt u kiezen voor een speciaal type gaasdoek, de kleur van de omlijsting en andere specifieke wensen. Wij zullen de hor kosteloos naar u verzenden.